שטוחנים את השומשום מתקבל אוצר אמיתי - שמן השומשום. חומר גלם מדהים שאיתו אפשר לעשות קסמים. בשמן השומשום משתמשים בהמון מטבחים שלכל אחד מהם אינטרפטציה שונה לשומשום.
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
במסעותי בעולם ניתקלתי בשימושים שונים שעושים במטבחים השונים בשומשום. לכן החלטתי לעשות ארוחה שבה אציג את הוורסטיליות של השומשום.
תפריט הארוחה
- חציל בשומשום.
- מרק כתום – שמן שומשום.
- טטאקי סלמון – קראסט שומשום בשני צבעים.
- פסטה שחורה – Neri Goma.
- סינייה.
- עוגת טחינה ושומשום.
היינות שהוגשו בארוחה
- דלתון – Pinot Gres 2016.
- Ramot Naftaly – Malbec – 2012
- Barkan – Altitude +624 – Cabernet Sauvignon – 2011.