ארוחת לא על הלחם לבדו

ארוחת לא על הלחם לבדו

הלחם אולי נחשב כמאכל בסיסי, העשוי מקמח ומים, אולם הוא כל כך וורסטילי שהמגבלה היחידה כמעט היא הדמיון של האופה...

הרעיון שעומד מאחורי הארוחה

לפני כמה שנים גיליתי את החדווה של אפיית לחם בבית. מאז שיכללתי את הטכניקה ושילבתי חומרי גלם שונים ומשונים בתהליך אפיית הלחם שלי.

ארוחה זו באה להציג לחברי כמה ממתכוני הלחם שלי בשילוב עם מנות פרי יצירתי.

תפריט הארוחה

היינות שהוגשו בארוחה

  • Guy Saget – Sancerre 2007.
  • Agur – Rose 2009
  • Agur – Kessem 2007

עזרו לי לתפעל את הבלוג על ידי לחיצה על הפרסומות