הלחם אולי נחשב כמאכל בסיסי, העשוי מקמח ומים, אולם הוא כל כך וורסטילי שהמגבלה היחידה כמעט היא הדמיון של האופה...
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
לפני כמה שנים גיליתי את החדווה של אפיית לחם בבית. מאז שיכללתי את הטכניקה ושילבתי חומרי גלם שונים ומשונים בתהליך אפיית הלחם שלי.
ארוחה זו באה להציג לחברי כמה ממתכוני הלחם שלי בשילוב עם מנות פרי יצירתי.
תפריט הארוחה
- לימונענע לבנדר וערק.
- חזה אווז בכבישה ביתית.
- קרפצ'ו לוקוס בגרעיני עגבניות, עירית ותימין טרי.
- קונסומה סרטנים עם וונטון חזיר ושיטאקי בליווי צ'ופסטיקס תבלינים.
- כבד אווז בטחינה סילאן וקלבדוס עם ריבת חצילים.
- סלט עולש, תאנים ואשכולית אדומה בוויניגרט רימונים.
- כיכר לחם אישית במילוי שקדי עגל, תמרים, ערמונים וגבינת תום.
- טריפל פחזניות אספרסו, שוקולד צ'ילי הל, צ'אטני תאנים ותמרים .
- לחמניות שאור – גאודה בליווי חמאת צ'פוטלי כמון וחמאת שיטאקי כמהין.
היינות שהוגשו בארוחה
- Guy Saget – Sancerre 2007.
- Agur – Rose 2009
- Agur – Kessem 2007