פעם ראיתי מודעת פרסומת לתוכנית בישול בריטית. המודעה הראתה בורר של תנור גז שכל האפשרוית בבורר היו הרתחה (Boil). המסר של הפרסומת, אמר, בתרגום חופשי, בישול בריטי לא מה שחשבת...









הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
המטבח הבריטי נתפס בעיני רבים כמטבח מיושן, מקובע ודי גרוע.
בשנים האחרונות עובר המטבח הבריטי שינויים גדולים וזוכה להתעוררות גדולה אשר אותה מובילים שפים צעירים אשר רעננו את המטבח הבריטי והפכו אותו למודרני.
בארוחה זו רציתי להציג בפניכם את השינוי ולהציג מנות מן המטבח הבריטי המודרני.
היינות שהוגשו בארוחה
- Guiness Bear
- Lindemans – Shiraz Cabernet 2000.
- Rowson's Retreat – Bin 35.
- Butterfly Riage – Shiraz Cabernet 2001.
- Graham's – Port