שנשאל השף המוכשר פראן אדריה ממסעדת "אל בולי" "מהי יצירתיות?" תשובתו הייתה: "בעידן שלהם, תבשילים קלאסיים היו מודרניים, המטרה כיום, היא ליצור מנות בנות זמננו שיהפכו להיות קלאסיות לאלה שיבואו אחרינו". כלומר, יצירתיות – היא ליצור מנות כל כך טובות, היום! שבעתיד הן יהיו מנות קלאסיות.








הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
לכבוד סיום לימודי במגמת בישול בבית הספר בישולים.
התפריט בהשראת בית הספר בישולים המתמחה בהכשרת שפים לתחום המסעדנות העילית ומלמד על פי מיטב המסורת הצרפתית.
היינות שהוגשו בארוחה
- Lambrusco Bianco.
- Lambrusco Reggiano.