בליני תפוחי אדמה עם גרבלקס וגבינת שמנת

בליני תפוחי אדמה עם גרבלקס וגבינת שמנת

שילוב בין המטבח הרוסי לבין המטבח הנורדי.

בליני תפוחי אדמה עם גרבלקס וגבינת שמנת

בליני תפוחי אדמה עם גרבלקס וגבינת שמנת – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת תפוחי אדמה.

 

בליני תפוחי אדמה עם גרבלקס וגבינת שמנת

בליני תפוחי אדמה עם גרבלקס וגבינת שמנת

סוג המנה מנה ראשונה, מתאבנים
סוג המטבח מטבח רוסי
תגיות בוטנים בחמישה תבלינים, בליני סלמון, סלמון מעושן
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 30 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour
מנות 6
קלוריות 278 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

להכנת הבליני:

  • 3 ביצים
  • 2 תפוחי אדמה גדולים מבושלים לפירה
  • 1 כוס קמח תופח
  • 3 כפות שמנת מתוקה
  • מלח ופלפל שחור
  • כפית אגוז מוסקט
  • חמאה לטיגון

להרכבת המנה:

  • 250 גרם סלמון מעושן
  • 1 קופסא ביצי סלמון
  • 2 מכלים שמנת חמוצה
  • 4 כפות עירית קצוצה

אופן ההכנה

הכנת הבליני:

  1. מועכים את תפוחי האדמה לפירה חלק. מוסיפים את השמנת המתוקה, הקמח, הביצים, המלח, הפלפל והאגוז המוסקט ומערבבים היטב לתערובת חלקה.

  2. מחממים כמות נדיבה של חמאה על מחבת בחום בינוני וזולפים עיגול מהבלילה כמו פנקייק קטן בקוטר של כ-8 ס"מ. מטגנים כמה דקות מכל צד עד שהפנקייקים זהובים.

הרכבת המנה:

  1. מניחים על כל פנקייק פרוסות סלמון יפה, עליה שמנת חמוצה ועליה מעט ביצי סלמון ומעט עירית קצוצה.


Related Posts

גרבלקס סלמון מעושן

גרבלקס סלמון מעושן

אחד מן התענוגות האהובים עלי בארוחת הבוקר הוא לחמניה טריה וחמה שיצאה מן התנור שעליה מרוחה שכבה עבה של חמאה איכותית ומעליה מונחת לה פרוסה יפה של סלמון מעושן. עונג צרוב. גרבלקס סלמון מעושן גרבלקס סלמון מעושן – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת יש עשן […]

סלמון מעושן בשמיר וצלפים בעישון של שלוש שעות

סלמון מעושן בשמיר וצלפים בעישון של שלוש שעות

סלמון מעושן במשרה של שמיר קצוץ וצלפים. הסלמון עסיסי ומלא טעמי עישון. סלמון בשמיר וצלפים בעישון של שלוש שעות סלמון בשמיר וצלפים בעישון של שלוש שעות – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה במעשנה. סלמון בשמיר וצלפים בעישון של שלוש שעות חזרה לרשימת המתכונים



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון