בליני חריימה חריפה בקרם פרש

בליני חריימה חריפה בקרם פרש

המנה של הבליני חריימה, שמאחדת בין המטבח הרוסי למטבח הטריפוליטאי, יכלה בקלות להישמע כמו התחלה של בדיחה: רוסי וטריפוליטאי נכנסים לבר.

בליני חריימה חריפה בקרם פרש

בליני חריימה חריפה בקרם פרש – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת בצקים מזרח מערב.

המנה משלבת בין הבליני הרוסי למנת החריימה הטריפוליטאי.

בליני חריימה חריפה בקרם פרש

בליני חריימה חריפה בקרם פרש


סוג המנה מנה ראשונה, מנות פתיחה
סוג המטבח מטבח מרוקאי, מטבח רוסי
זמן הכנה 40 minutes
זמן בישול 1 day 30 minutes
זמן הכנה כולל 1 day 1 hour 10 minutes
מנות 6
קלוריות 185 kcal

חומרים

  • 20 גרם שמרים טריים
  • ½ ליטר חלב פושר
  • ½ כפית סוכר
  • 1 כפית מחוקה מלח
  • 3 ביצים מופרדות חלבון וחלמון
  • 25 גרם חמאה לטיגון

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  1. ממיסים שמרים בחצי כוס חלב וסוכר ומשאירים לתסוס 10 דקות.

  2. שמים בקערה את הקמח והמלח ומערבבים. מוסיפים את החלמונים והשמרים ומוסיפים תוך כדי בחישה את החלב עד לקבלת מרקם שמנתי. מקציפים את החלבונים ומקפלים לתערובת.

  3. מטגנים עיגולי בליני בחמאה.

  4. מכינים חריימה חריפה לפי הטעם. מרסקים במזלג את החריימה ומניחים ערימת חריימה קטנה על הבליני ומעל מניחים קרם פרש.

  5. להכנת קרם פרש יש לחמם קרטון שמנת לערבב לתוכו כף יוגורט וכף שמנת חמוצה ולהעמיד ללילה, מכוסה מחוץ למקרר. לקרר אחרי שהקרם פרש מוכן.


Related Posts

מרק צדפות

מרק צדפות

מרק צדפות מן המטבח הצרפתי. הבייקון שמוסיפים לציר הירקות מעניק למרק ארומה מעושנת עדינה. מרק צדפות מרק צדפות – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת חגיגות הבסטיליה בנורמנדי ובראטן. מרק צדפות חזרה לרשימת המתכונים

תבשיל טונה טריה Marmitako

תבשיל טונה טריה Marmitako

Marmitako – הוא תבשיל טונה שדייגי הטונה היו מכינים לעצמם בספינות הדייג כשהיו יוצאים לחפש אחר דגי הטונה. תבשיל טונה טריה – Marmitako תבשיל טונה טריה – Marmitako – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת וריאציות על המטבח הבאסקי והצפון ספרדי. תבשיל טונה טריה Marmitako חזרה […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון