איזה דבר נפלא זה למלא ביצים. הם ממש נוצרו למילוי. הצורה של החלבון פשוט אידאלית לנושא עם השקע המובנה שבה.
ביצים ממולאות בכבד
המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה רומנית.
הרומנים אוהבים מאוד לאכול ביצים ממולאות. האמת שאני מבין אותם. הביצים כל כך מתאימות למילוי, החלבון עם צורת הסירה שלו פשוט נוצר לדבר.
במנה זו, שהיא ההיפוך המושלם למנת הכבד הקצוץ (בה הכבד הוא עיקר המנה), השילוב של הביצה הממולאת עם הכבד הקצוץ יוצר איזון טעמים ושילוב מנצח שפשוט כיף לאכל.
ביצים ממולאות בכבד
ביצים ממולאות בכבד
סוג המנה מנה ראשונה, מנת פתיחה
סוג המטבח מטבח רומני
תגיות ביצים ממולאות, כבד קצוץ
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 1 hour 15 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 35 minutes
מנות 6
קלוריות 370 kcal
חומרים
חומרים לביצים הממולאות:
- 6 ביצים קשות
- 350 גרם כבד עוף
- 2 בצלים קצוצים
- חרדל לפי טעם
- פטרוזיליה
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצלים החתוכים עד להזהבה. מוסיפים את כבד העוף לטיגון של 2 דקות בלבד.
מוסיפים תוך כדי טיגון מלח ופלפל לבן. מסירים מן האש.
מערבלים את כל החומרים במערבל, עירבול קצר, רק עד שמקבלים מרקם דק אבל לא טחון. על מנת לקבל מרקם יותר גס אפשר למעוך את החומרים עם מזלג.
מוסיפים את הצהובים של הביצים תוך כדי הערבול וכן מעט חרדל.
מעטרים ברוטב ובפטרוזיליה לאחר שמלאנו את הלבנים בתערובת החלקה.