שרימפס גואה סטייל וכרובית מתובלת בהל וזרעי כמון בליווי צ'אטני אגסים

שרימפס גואה סטייל וכרובית מתובלת בהל וזרעי כמון בליווי צ'אטני אגסים

גואה סטייל הוא סגנון המטבח של חבל גואה בהודו הנושק לחוף המערבי המשתרע לאורך החוף המערבי של הודו ונושק לים הערבי. המטבח של גואה כולל תיבול רב וחריף.

שרימפס גואה סטייל וכרובית מתובלת בהל וזרעי כמון בליווי צ'אטני אגסים

שרימפס גואה סטייל וכרובית מתובלת בהל וזרעי כמון בליווי צ'אטני אגסים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת המטבח ההודי אמריקאי החדש.

שרימפס גואה סטייל וכרובית מתובלת בהל וזרעי כמון בליווי צ'אטני אגסים

שרימפס גואה סטייל וכרובית מתובלת בהל וזרעי כמון בליווי צ'אטני אגסים

סוג המנה מנה עיקרית, מנה ראשונה
סוג המטבח מטבח הודי
תגיות כרובית בהל, שרימפס גואה סטייל
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 40 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour
מנות 6
קלוריות 281 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

Cardamom –Roasted Cauliflower:

  • בופ extra virgin olive oil for greasing a baking dish.
  • 3 cardamom pods.
  • 3 dried red chilies.
  • 1 tbsp coriander seeds.
  • ½ ts cumin seeds.
  • ½ ts whole peppercorn.
  • 1 head of cauliflower cored and broken.
  • 1 medium red onion halved and sliced.
  • Kosher salt.

Goa Shrimps:

  • 1 ts chili powder.
  • 1 tbsp paprika.
  • ½ ts ground turmeric.
  • 4 cloves garlic – crushed.
  • 2 ts fresh ginger – grated.
  • 2 tbsp ground coriander.
  • 1 ts ground cumin.
  • 2 ts palm sugar (jaggary) or soft brown sugar.
  • 1 cup water.
  • 2 cups coconut milk.
  • 2 ts sea salt.
  • 1 tbsp tamarind paste.
  • pound raw tiger shrimp.

אופן ההכנה

Cardamom –Roasted Cauliflower:

  1. Preheat oven to 220 C.

  2. Grind the cardamom pods, chilies, coriander and cumin. Combine the cauliflower and the grinded spices in a large bowl with the olive oil. Place the mix in greased baking dish. Roast for 20 minutes while mixing occasionally. Sprinkle salt and serve.

Goa Shrimps:

  1. Put the chili powder, paprika, turmeric, garlic, ginger, ground coriander, cumin, the palm or brown sugar and the water in a bowl. Mix well and transfer to a large saucepan. Bring this mixture to a boil, cover, and simmer gently for 7-8 minutes.

  2. Add the coconut milk, salt and tamarind paste and bring to a simmer. Stir in the shrimp and cook briskly until they turn pink and are just cooked through. Serve hot, garnished with chopped cilantro and accompanied by boiled white rice.


Related Posts

שרימפס במעטפת תפוח אדמה על רוי ומיונז זעפרן

שרימפס במעטפת תפוח אדמה על רוי ומיונז זעפרן

מעטה תפוח האדמה מוסיף לשרימפס נגיסה בטעמי ציפס ובמקביל שומר על השרימפס עסיסי. שרימפס במעטפת תפוח אדמה על רוי ומיונז זעפרן המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת תפוחי אדמה. שילוב של שרימפס ותפוחי אדמה אולי לא יהיה השילוב הראשון שתחשבו עליו, אבל השילוב הוא מדהים. תפוח […]

שרימפס בבלילה ברוטב יוגורט כמון

שרימפס בבלילה ברוטב יוגורט כמון

שרימפס מצופה בבלילה מתובלת; שמטוגנת לפריכות מושלמת ומוגש שלצידו רוטב יוגורט וכמון. מנה נפלאה לאירוח או כנשנוש לצדו של אלכוהול. שרימפס בבלילה ברוטב יוגורט כמון המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת אוריינטציה. יש הרבה גרסאות לשרימפס מטוגן מצופה בבלילה: שרימפס בבלילת בירה, שרימפס בטמפורה וכדומה. טעמים […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון