שיפודי חלומי עם ירקות בתחמיץ עשבי תיבול

שיפודי חלומי עם ירקות בתחמיץ עשבי תיבול

איזה כיף זה לאכול גבינת חלומי מטוגנת או אפוייה. מצד אחד הגבינה מרגישה מותכת אך היא נשארת במרקם קשה ונגיס.

שיפודי חלומי עם ירקות בתחמיץ עשבי תיבול

שיפודי חלומי עם ירקות בתחמיץ עשבי תיבול – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה חלבית.

גבינת חלומי

גבינת חלומי היא גבינה קשה שמוצאה מקפריסין. אחד המאפיינים העיקריים של גבינה זו הוא היכולת לטגן או לאפות אותה כך שהגבינה משחימה ללא התכה של הגבינה גם בטמפרטורות גבוהות ולכן גבינה זו משמשת רבות לצליה או לטיגון.

שיפודי חלומי עם ירקות בתחמיץ עשבי תיבול

שיפודי חלומי עם ירקות בתחמיץ עשבי תיבול

סוג המנה מנות ראשוניות, מנת פתיחה
סוג המטבח מטבח יווני
תגיות ירקות בתחמיץ, שיפודי חלומי
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 6 hours 25 minutes
זמן הכנה כולל 6 hours 55 minutes
מנות 6
קלוריות 292 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 2 חבילות חלומי.
  • 3 פלפלים בצבעים שונים.
  • 2 בצלים אדומים.
  • פטריות מסוגים שונים.
  • עלי נענע.
  • עלי טימין.
  • עלי בזיליקום.
  • עלי מרווה.

אופן ההכנה

  1. משרים את הירקות בתחמיץ הכולל את עשבי התיבול ,שמן זית, מלח ופלפל (6 שעות לפחות).

  2. משפדים את הירקות וגבינת החלומי (הגבינה צריכה לשרות כקוביות או פרוסות בתחמיץ גם כן).

  3. מניחים את השיפודים על גרילר בחום בינוני או שקודם מניחים שיפודים רק עם הירקות ולאחר שהירקות נחרכו מפרקים את השיפודים ומרכיביים אותם מחדש עם הגבינה ומניחים ל 10 דקות נוספות על הגריל עד שהגבינה נחרכת ומתחילה להמס.


Related Posts

פוקאצה בליווי שמן זית, חומץ בלסמי ופפרוני

פוקאצה בליווי שמן זית, חומץ בלסמי ופפרוני

פוקאצה חמה ומהבילה שיצאה מן התנור, מרוחה בשמן זית איכותי, מתובלת בעשבי תיבול ומלח ים שמוסיף קרנציות מלוחה. לצד הפוקאצה אנחנו מגישים תערובת שמן זית, בלסמי איכותי ופפרוני. פוקאצה בליווי שמן זית, חומץ בלסמי ופפרוני פוקאצה בליווי שמן זית, חומץ בלסמי ופפרוני – המנה הוגשה […]

מרק כוסברה

מרק כוסברה

כוסברה היא ירק או שאוהבים אותו או שונאים אותו. אין באמצע. ולמרות האמור, אם תבדקו טוב טוב תגלו שיש הרבה מאוד מנות שמחביאות בהן כוסברה, ששונאי הכוסברה אוכלים ולא יודעים שיש בהן כוסברה כדוגמת פלאפל וכדומה. מרק כוסברה מרק כוסברה – המנה הוגשה כחלק מארוחת […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

דירוג המתכון