קרפצ'יו לוקוס בגרעיני עגבניות עירית וטימין טרי

קרפצ'יו לוקוס בגרעיני עגבניות עירית וטימין טרי

לוקוס נחשב כאחד הדגים האיכותיים ביותר שאפשר להשיג. בשרו הלבן והרך הופך את הלוקוס לדג נפלא להכנה של קרפצ'יו.

קרפצ'יו לוקוס בגרעיני עגבניות עירית וטימין טרי

קרפצ'יו לוקוס בגרעיני עגבניות עירית וטימין טרי – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת לא על הלחם לבדו.

קרפצ'יו לוקוס בגרעיני עגבניות עירית וטימין טרי

קרפצ'יו לוקוס בגרעיני עגבניות עירית וטימין טרי

סוג המנה מנה ראשונה, מנות פתיחה
סוג המטבח מטבח ים תיכוני
תגיות טימין, קרפצ'ו, קרפצ'יו לוקוס
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 30 minutes
זמן הכנה כולל 50 minutes
מנות 6
קלוריות 231 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • כוס מיץ לימון או ליים.
  • 400 גרם  פילה לוקוס פרוס דק לקרפצ'יו.
  • 2 עגבניות בשלות.
  • 2 גבעולי טימין מופרדים לעלים.
  • 3 כפות עירית קצוצה.

אופן ההכנה

  1. על פיסות הלוקוס מזליפים לימון או ליים. סוחטים על הלוקוס את מיץ העגבניות. מפזרים מלח עירית וטימין.

  2. מעמידים בצד כחצי שעה.

  3. מגישים.


Related Posts

מרק עגבניות חמצמץ

מרק עגבניות חמצמץ

מרק עגבניות חמצמץ בסגנון איטלקי מוגש עם קרוטונים. מרק עגבניות חמצמץ מרק עגבניות חמצמץ – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת תפריט טעימות סובב ים תיכון. מרק עגבניות חמצמץ חזרה לרשימת המתכונים

עגבניות ופלפלים ממולאים בנוסח סאמוס

עגבניות ופלפלים ממולאים בנוסח סאמוס

ישנם הרבה ממולאים בעולם. הממולאים היוונים שונים בזכות השימוש בקינמון ונענע בתערובת המילוי. עגבניות ופלפלים ממולאים בנוסח סאמוס עגבניות ופלפלים ממולאים בנוסח סאמוס – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה יוונית. עגבניות ופלפלים ממולאים בנוסח סאמוס חזרה לרשימת המתכונים



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון