לוקוס נחשב כאחד הדגים האיכותיים ביותר שאפשר להשיג. בשרו הלבן והרך הופך את הלוקוס לדג נפלא להכנה של קרפצ'יו.
קרפצ'יו לוקוס בגרעיני עגבניות עירית וטימין טרי
המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת לא על הלחם לבדו.
ישנן מנות שסוד ההצלחה שלהן הוא באיכות חומרי הגלם שבהם משתמשים במנה.
מנת הקרפצ'ו לוקוס היא בדיוק אחת מהמנות האלו. הקרפצ'ו קל ומהיר להכנה וסוד ההצלחה של המנה תלוי באיכות הדג.
קרפצ'יו לוקוס בגרעיני עגבניות עירית וטימין טרי
קרפצ'יו לוקוס בגרעיני עגבניות עירית וטימין טרי
סוג המנה מנה ראשונה, מנות פתיחה
סוג המטבח מטבח ים תיכוני
תגיות טימין, קרפצ'ו, קרפצ'יו לוקוס
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 30 minutes
זמן הכנה כולל 50 minutes
מנות 6
קלוריות 231 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
- ⅓ כוס מיץ לימון או ליים.
- 400 גרם פילה לוקוס פרוס דק לקרפצ'יו.
- 2 עגבניות בשלות.
- 2 גבעולי טימין מופרדים לעלים.
- 3 כפות עירית קצוצה.
אופן ההכנה
על פיסות הלוקוס מזליפים לימון או ליים. סוחטים על הלוקוס את מיץ העגבניות. מפזרים מלח עירית וטימין.
מעמידים בצד כחצי שעה.
מגישים.