קרפצ'ו בקר קוריאני

קרפצ'ו בקר קוריאני

השוני בין קרפצ'ו רגיל לקרפצ'ו קוריאני הוא השימוש בקימצ'י - אותו כרוב מוחמץ קוריאני - ועטיפת הקרפצ'ו בחסה.

קרפצ'ו בקר קוריאני

קרפצ'ו בקר קוריאני – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת השנה הרביעית.

קרפצ'ו בקר קוריאני

קרפצ'ו בקר קוריאני

סוג המנה מנה ראשונה, מנת פתיחה
סוג המטבח מטבח קוריאני
תגיות קרפצ'ו, קרפצ'ו בקר
זמן הכנה 15 minutes
זמן בישול 5 hours 10 minutes
מנות 6
קלוריות 355 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 2 יחידות חסה אייס ברג – עלים שטופים ומיובשים.
  • 2 חבילות רוקט.
  • 24 פרוסות דקות של פילה בקר במשקל 12 גרם כל אחת.
  • קים-צ'י קוריאני (כרוב כבוש קוריאני).

אופן ההכנה

  1. דופקים ומשטחים את פרוסות הפילה בעזרת פטיש שניצל. משרים במיץ הקים-צ'י לחמש שעות.

  2. ברגע האחרון: פרוסים עלה של חסה. מניחים מעליו את פרוסת הפילה, עלי הרוקט, והקים-צ'י. עוטפים לחבילה ומקבעים בעזרת קיסם.

  3. הערה: כמו בקוריאה – ניתן להניח את כל המרכיבים על השולחן ולאפשר לסועדים להרכיב בעצמם.


Related Posts

פילה סלמון מטוגן במחבת מוגש בתרכיז עגבניות

פילה סלמון מטוגן במחבת מוגש בתרכיז עגבניות

מטגנים את הסלמון לקבלת עור קריספי. לאחר מכן מוסיפים לסלמון ציר מצומצם של עגבניות מרוסקות ומסוננות. פילה סלמון מטוגן במחבת מוגש בתרכיז עגבניות פילה סלמון מטוגן במחבת מוגש בתרכיז עגבניות – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת פיש גורמה. פילה סלמון מטוגן במחבת מוגש בתרכיז עגבניות […]

קרפצ'ו סלמון בלימון בזיליקום ושמן זית

קרפצ'ו סלמון בלימון בזיליקום ושמן זית

קרפצ'ו סלמון בכבישה של מלח ושמן זית בניחוח לימון ובזיליקום. קרפצ'ו סלמון בלימון בזיליקום ושמן זית קרפצ'ו סלמון בלימון בזיליקום ושמן זית – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת השנה הרביעית. קרפצ'ו סלמון בלימון בזיליקום ושמן זית חזרה לרשימת המתכונים



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *