קרמבו בקרם אגוזי לוז

קרמבו בקרם אגוזי לוז

קרמבו עשיר ומושחת של קרם אגוזי לוז ושוקולד לבן. השאלה החשובה היא איך אתם מעדיפים לאכול את הקרמבו שלכם, מהבסקוויט או מהקרם?

קרמבו בקרם אגוזי לוז

קרמבו בקרם אגוזי לוז – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה אביבית.

קרמבו בקרם אגוזי לוז

קרמבו בקרם אגוזי לוז

סוג המנה קינוחים
סוג המטבח מטבח צרפתי
תגיות קרמבו, קרמבו שוקולד
זמן הכנה 40 minutes
זמן בישול 5 hours 30 minutes
זמן הכנה כולל 6 hours 10 minutes
מנות 6
קלוריות 455 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

בסיס:

  • 200 גרם שוקולד לבן איכותי.
  • 150 גרם נוגט.
  • 200 גרם קורנפלקס לא ממותק.

לקרם:

  • 250 גרם שוקולד לבן איכותי.
  • 2 מיכלים שמנת להקצפה.
  • 2 כפות נס קפה מומסות בשתי כפות ברנדי.

לציפוי:

  • 400 גרם שוקולד לבן איכותי.
  • 50 גרם חמאת קקאו.

אופן ההכנה

הכנת הבסיס:

  1. ממיסים את השוקולד והנוגט במיקרו. מערבבים פנימה את הקורנפלקס.

  2. משטחים את התערובת בין שני דפי נייר אפיה. מרדדים את התערובת עד לקבלת דף דחוס בעובי 1/2 סנטימטר. מקפיאים למשך שעה ולאחר מכן קורצים מהבסיס עיגולים בקוטר 4 סנטימטר.

הכנת הקרם:

  1. מחממים מיכל שמנת לסף רתיחה. יוצקים את השמנת על השוקולד ומערבבים היטב. מצננים במקרר כ-4 שעות.

  2. מעבירים את התערובת לקערת מיקסר. מוסיפים מיכל שמנת, תערובת הקפה המומס בברנדי.מערבלים עד שהתערובת הופכת לקרם יציב.

  3. מעבירים לשקית זילוף.

ציפוי:

  1. ממיסים את חומרי הציפוי במיקרו ומצננים לטמפרטורת החדר.

הרכבת המנה:

  1. מזלפים את הקרם אל הבסיס בצורת ספירלה (כמו גלידה אמריקאית). מקפיאים את הקרמבו ל 2 – 3 שעות עד שהקרמבואים מתקשים.

  2. טובלים את הקרמבואים בציפוי הפוכים (עם הקרם למטה). הציפוי יתקשה תוך שניות. מגישים מייד או מקפיאים. אם מקפיאים רצוי להעביר את הקרמבואים למקרר כ- 30 דקות לפני ההגשה.

  3. אם משתמשים באבקת נוגט ונותרה יתרה אפשר לדלל את האבקה בשמן לקבלת קרם נוגט ולעטר עימו את המנה.

עזרו לי לתפעל את הבלוג על ידי לחיצה על הפרסומות



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון