קרוסטיני גבינת צאן מנוקדת בנענע ולימון

קרוסטיני גבינת צאן מנוקדת בנענע ולימון

פרוש המילה קרוסטיני באיטלקית הוא טוסטונים. פרוסות לחם או בגט קלויות שעליהן מוסיפים את התוספות. במתכון הנ"ל הוספנו גבינת עיזים, נענע וגרדת לימון.

קרוסטיני גבינת צאן מנוקדת בנענע ולימון

המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה קלאסית.

ישנן מנות שסוד הקסם שלהן הוא בפשטות. משתמשים במרכיבים איכותיים בשילוב של טיפול מינימאלי ויש לכם מנה מנצחת. 

קרוסטיני גבינת צאן מנוקדת בנענע ולימון

קרוסטיני גבינת צאן מנוקדת בנענע ולימון

סוג המנה מנות פתיחה, מתאבן
סוג המטבח מטבח ארץ ישראלי, מטבח ים תיכוני
תגיות קרוסטיני, קרוסטיני גבינת צאן
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 5 minutes
זמן הכנה כולל 25 minutes
מנות 6
קלוריות 156 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 10 פרוסות לחם שיפון.
  • 50 גרם חמאה.
  • 500 גרם גבינת פטה צאן משובחת.
  • גרידת קליפת לימון משני לימונים.

אופן ההכנה

  1. מרחו בנדיבות את פרוסות הלחם בחמאה משני הצדדים. קלו את פרוסות הלחם בתנור שחומם ל- 180 מעלות, לקבלת צנים פריך. הסירו את הקרום הקשה מסביב לכל פרוסה ופרסו כל פרוסה ל-3 אצבעות.

  2. פרסו את גבינת הפטה לאצבעות (בגודל שמתאים לאצבעות הלחם). קצצו דק מאד את גרידת הלימון ואת עלי הנענע וערבבו לתערובת אחת. גלגלו כל אצבע גבינה בתערובת הגרידה והנענע לקבלת אצבע גבינה מנוקדת. הניחו כל אצבע מנוקדת על אצבע של לחם וסדרו האצבעות בכלי הגשה.

עזרו לי לתפעל את הבלוג על ידי לחיצה על הפרסומות


Related Posts

טירמיסו עציץ נענע

טירמיסו עציץ נענע

אל תבהלו, לא מדובר בעציץ עם נענע אלא בטירמיסו שמוסווה כעציץ נענע. החול בעציץ הוא שוקולד ומתחתיו מסתתר הטירמיסו הכי טעים שאי פעם אכלתם. טירמיסו עציץ נענע אל דאגה חברים, לא הגעתם לאתר העוסק בגננות, עציץ הנענע הזה הוא קינוח אותו הגשתי במסגרת ארוחת מסתורי […]

קרפצ'ו סלמון בלימון בזיליקום ושמן זית

קרפצ'ו סלמון בלימון בזיליקום ושמן זית

קרפצ'ו סלמון בכבישה של מלח ושמן זית בניחוח לימון ובזיליקום. קרפצ'ו סלמון בלימון בזיליקום ושמן זית קרפצ'ו סלמון בלימון בזיליקום ושמן זית – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת השנה הרביעית. קרפצ'ו סלמון בלימון בזיליקום ושמן זית חזרה לרשימת המתכונים



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון