קלמארי ושרימפס ברוטב קוקוס תאילנדי

קלמארי ושרימפס ברוטב קוקוס תאילנדי

דמיינו את עצמכם יושבים על החוף בתאילנד שלפתע מלצר חביב מגיש לכם מנה פירות ים שוחים בקארי קוקוס צהבהב.

קלמארי ושרימפס ברוטב קוקוס תאילנדי

קלמארי ושרימפס ברוטב קוקוס תאילנדי – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת וריאציות על מתכוני השף חיים כהן.

קלמארי ושרימפס ברוטב קוקוס תאילנדי

קלמארי ושרימפס ברוטב קוקוס תאילנדי

סוג המנה מנה ראשונה
סוג המטבח מטבח תילאנדי
תגיות קלמרי, רוטב תילאנדי, שרימפס
זמן הכנה 25 minutes
זמן בישול 32 minutes
זמן הכנה כולל 57 minutes
מנות 6
קלוריות 299 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 300 גרם שרימפס טריים ומנוקים.
  • 300 גרם טבעות קאלאמרי טריים ומנוקים.
  • 750 מ"ל קרם קוקוס (או חלב קוקוס).
  • 1 כף מחית קארי תאילנדי צהוב.
  • 1 צרור  כוסברה טרייה קצוצה.
  • 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד.
  • מלח, פלפל לבן.

אופן ההכנה

  1. מחממים את קרם הקוקוס עם כל החומרים למעט פירות הים. מבשלים כ-30 דקות על אש קטנה – להמנע מהרתחה. ניתן לקרר ולשמור במקרר.

  2. לפני ההגשה להרתיח את קרם הקוקס שהוכן ולזרוק פנימה את פירות הים לדקה עד שתי דקות בישול. לקשט בכוסברה קצוצה ולהגיש מיד.


Related Posts

מרק קארי תילאנדי עם פטריות שימג'י ושרימפס

מרק קארי תילאנדי עם פטריות שימג'י ושרימפס

המטבח התאילנדי ידוע בעיקר בשל שילובי הטעמים שבתבשיליו: חריף, חמוץ, מתוק, מלוח. המטבח התאילנדי מושפע מתבשילים מוקפצים אשר מקורם במטבח הסיני, ומתבשילי הקארי של המטבח ההודי. מרק קארי תילאנדי עם פטריות שימג'י ושרימפס מרק קארי תילאנדי עם פטריות שימג'י ושרימפס – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת […]

ביצ'ק – מאפה דלעת בוכרי

ביצ'ק – מאפה דלעת בוכרי

זה אולי נראה כמו בורקס בצבע כתמתם, אבל ברגע שנותנים ביס מייד מבינים את ההבדל. בצק פריך שנמס בפה עם קרם דלעת בתיבול ראס אל חנות. ביצ'ק – מאפה דלעת בוכרי ביצ'ק – מאפה דלעת בוכרי – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת מסע בעקבות תערובות […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון