בפיסקו הפרואני מותר להשתמש רק בשמונה זני ענבים מקומיים ואסור להשתמש בחביות עץ ליישון. הפיסקו מזוקק רק פעם אחת ואינו מדולל במים. כתוצאה מכך הפיסקו קרוב מאוד לטעם הענבים המקורי.
פיסקו סאוור
פיסקו סאוור – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה פרואנית.
קוקטייל פיסקו סאוור
קוקטייל פיסקו סאוור
  סוג המנה  קוקטיילים	
  סוג המטבח  קוקטיילים	
  תגיות  פיסקו סאוור, קוקטייל פיסקו סאוור	
  זמן הכנה 2 minutes
  זמן בישול 2 minutes
  זמן הכנה כולל 4 minutes
  מנות 1 
  קלוריות 254 kcal
  מחבר Gentleman Club
חומרים
- 4 מידות פיסקו.
- 1 מידה מיץ ליים.
- 30 מ"ל סירופ סוכר.
- 1 חלבון.
- 4 – 5 קוביות קרח.
אופן ההכנה
- מערבבים את כל חומרי הקוקטייל בשייקר למשך 15 שניות. מסננים לתוך כוס אולד פאשן. 



