קוקטייל נגרוני תפוזי דם

קוקטייל נגרוני תפוזי דם

איש אינו יודע מי בדיוק המציא את קוקטייל הנגרוני. הסברה הרווחת ביותר היא שהרוזן קמיליו נגרוני מפירנצה איטליה, ביקש בשנת 1919 מהברמן של קפה ג'יאקוסה- פוסקו סקארסלי לחזק את הקוקטייל האהוב עליו - אמריקנו על ידי הוספת ג'ין וכך נוצר הנגרוני.

קוקטייל נגרוני תפוזי דם

קוקטייל נגרוני תפוזי דם – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת פטריות.

קוקטייל הנגרוני נחשב כקוקטייל קלאסי עם טעמים של מתיקות עדינה שמושגת מן המרטיני רוסו ושילוב של מרירות עדינה של הקמפרי.

נגיעה של רעננות

על מנת להעניק לקוקטייל הנגרוני עוד נגיעה של רעננות נוסיף לו מיץ של תפוזי דם. 

תפוזי דם

תפוזי הדם נותנים לקוקטייל צבע אדום יפיפה. אך מכיוון שתפוזי הדם נמצאים במחוזתנו לתקופה מאוד קצרה ניתן בהחלט להחליף אותם במיץ תפוזים רגיל. 

נגרוני תפוזי דם

נגרוני תפוזי דם

סוג המנה קוקטיילים
סוג המטבח מטבח אמריקאי
תגיות נגרוני, קוקטייל, קוקטייל נגרוני, תפוזי דם
זמן הכנה 7 minutes
זמן בישול 0 minutes
זמן הכנה כולל 7 minutes
מנות 3
קלוריות 197 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

חומרים לקוקטייל:

  • 50 מ"ל מיץ מתפוזי דם
  • 25 מ"ל גין
  • 25 מ"ל קמפרי
  • 25 מ"ל וורמוט מתוק
  • קרח

חומרים לעיטור הקוקטייל:

  • פרוסת תפוז דם
  • חתיכה של קליפת התפוז

אופן ההכנה

  1. ממלאים שייקר בכמה קוביות קרח.

  2. מוסיפים את כל מרכיבי הקוקטייל ומנערים.

  3. שמים בכוס אולד פאשן מספר קוביות קרח.

  4. מסננים את תכולת השייקר אל הכוס.

  5. מקשטים עם פרוסת התפוז.

  6. לוקחים את קליפת התפוז ומשפשפים איתה את שולי הכוס על מנת לתת לה ניחוח תפוזי.


Related Posts

סופלה גרנד מרנייר

סופלה גרנד מרנייר

סופלה אוורירי ותפוח בטעם תפוז מועשר בליקר גרנד מרנייר. סופלה גרנד מרנייר סופלה גרנד מרנייר – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת הדרים. סופלה גרנד מרנייר חזרה לרשימת המתכונים

קרפ סוזט

קרפ סוזט

אחת ממנות הקינוח הקלאסיות של המטבח הצרפתי. קרפ עדין שמשולהב בגרנד מרנייר ומבושל במיץ תפוזים מצומצם. עונג שכולו תפוזים. קרפ סוזט קרפ סוזט – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת סעודת חתן. קרפ סוזט חזרה לרשימת המתכונים



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון