קוקטייל אבי ביטר

קוקטייל אבי ביטר

השירים של הזמר אבי ביטר תמיד נשמעו לי עצובים ומרירים. הקוקטייל שפיתחתי לארוחה מתבסס על ויסקי, ורמוט ואנגסטורה ביטר וטעמו מריר. לכן הענקתי לקוקטייל את שמו של הזמר.

קוקטייל אבי ביטר

קוקטייל אבי ביטר – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת בישול עם אלכוהול.

קוקטייל אבי ביטר

קוקטייל אבי ביטר

סוג המנה קוקטייל
סוג המטבח מטבח אמריקאי
תגיות אבי ביטר, אנגסטורה, ביטר
זמן הכנה 3 minutes
זמן בישול 1 minute
זמן הכנה כולל 4 minutes
מנות 6
קלוריות 286 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 40 מל ויסקי.
  • 20 מ"ל וורמוט מתוק.
  • 20 מ"ל וורמוט יבש.
  • 2 זילופים של אנגסטורה ביטר.
  • קרח.

אופן ההכנה

  1. מכניסים לשייקר מספר קוביות קרח. מוסיפים את הויסקי, הורמוט המתוק, הורמוט היבש והאנגסטורה. מנערים היטב.

  2. מסננים לכוס קוקטיילים עם כמה קוביות קרח ומגישים.


Related Posts

קוקטייל דובדבן מעושן

קוקטייל דובדבן מעושן

אני מאוד אוהב לפתוח ארוחה טובה עם קוקטייל. הקוקטייל פותח את התאבון ומסדר את הראש. מה יכול להיות יותר טוב מזה. קוקטייל דובדבן מעושן קוקטייל דובדבן מעושן – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת יש עשן ללא מעשנה. קוקטייל שמשלב בין טעמים מתקתקים, למרירות עדינה, בין […]

קוקטייל נגרוני תפוזי דם

קוקטייל נגרוני תפוזי דם

איש אינו יודע מי בדיוק המציא את קוקטייל הנגרוני. הסברה הרווחת ביותר היא שהרוזן קמיליו נגרוני מפירנצה איטליה, ביקש בשנת 1919 מהברמן של קפה ג'יאקוסה- פוסקו סקארסלי לחזק את הקוקטייל האהוב עליו – אמריקנו על ידי הוספת ג'ין וכך נוצר הנגרוני. קוקטייל נגרוני תפוזי דם […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

דירוג המתכון