קדירת פירות ים מבראטן בציר יין מתיאוס רוזה

קדירת פירות ים מבראטן בציר יין מתיאוס רוזה

חצי האי בראטן הוא שילוב של נופים עוצרי נשימה, צוקים פראיים, חופים קסומים והרבה ירוק. לברטאן קו חוף דרמטי עם הרבה נופי גאות ושפל מהיפים שיש.

קדירת פירות ים מבראטן בציר יין מתיאוס רוזה

קדירת פירות ים מבראטן בציר יין מתיאוס רוזה – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת פירות ים.

מנה זו מייצגת היטב את כל הטוב שיש לחבל בראטן להציע. פירות ים שנשלים הישר מן הים מבושלים עם יין מקומי. שילוב מנצח. 

קדירת פירות ים מבראטן בציר יין מתיאוס רוזה

קדירת פירות ים מברטן בציר יין מתיאוס רוזה

סוג המנה מנה עיקרית, מנה ראשונה
סוג המטבח מטבח צרפתי
תגיות פירות ים, קדירת פירות ים
זמן הכנה 25 minutes
זמן בישול 17 minutes
זמן הכנה כולל 42 minutes
מנות 6
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 2 דינונים חתוכים לרצועות
  • 1 כוס מולים שחורים נקיים
  • 16 שרימפס קלופים ונקיים
  • 1 כוס קלמארי חתוך לעיגולים
  • 2 סרטנים נקיים חצויים
  • 1 כוס שעועית לבנה גדולה (בובס) מבושלת
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • 1 כוס יין לבן יבש
  • 1 עגבניה חתוכה לריבועים
  • 1 כף טרגון קצוץ
  • מלח ופלפל שחור לפי טעם

אופן ההכנה

  1. בסיר רחב בעל תחתית כבדה ממיסים שמן זית וחמאה. מכניסים את הסרטנים ובוחשים כ- 4 דקות. מוסיפים שום ועגבניות ומטגנים דקה. מוסיפים יין לבן מביאים לרתיחה למשך 2 דקות.

  2. מוסיפים כל שאר החומרים מלבד פירות הים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את פירות הים ומבשלים על אש גבוהה עד שהמולים נפתחים ומגישים.


Related Posts

שרימפס בפנקו

שרימפס בפנקו

אין נשנוש יותר טעים משרימס בציפוי פנקו. שרימפס עסיסי עם ציפוי אקסטרה פריך שמתפצפץ בפה בשילוב של רוטב צ'ילי מתוק חריף. שרימפס בפנקו שרימפס בפנקו – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת פירות ים. פרורי הפנקו היפניים הם פרורי לחם אשר מיוצרים מסוג מסויים של לחם […]

בשר סרטנים ומח עצם

בשר סרטנים ומח עצם

מנה קלאסית מן המטבח הבאסקי המשלבת בין הים והיבשה. בשר הסרטנים מעורבב עם מח העצם ויוצר שילוב טעמים מרתק. בשר סרטנים ומח עצם בשר סרטנים ומח עצם – המנה הוגשה כחלק מארוחת וריאציות על המטבח הבאסקי והצפון ספרדי. השם של המנה מאוד פשטני לעומת הטעם […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *