צ'וריסו בסיידר

צ'וריסו בסיידר

מנה קטלונית שמשלבת בין נקניקיה ארגנטינאית עם תבשיל תפוחים חמצמץ מתוק.

צ'וריסו בסיידר

צ'וריסו בסיידר – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת וריאציות על המטבח הקטלוני.

צ'וריסו בסיידר

צ'וריסו בסיידר

סוג המנה מנה עיקרית, מנה שניה
סוג המטבח מטבח קטלוני
תגיות צ'וריסו בסיידר, צ'וריסוס
זמן הכנה 35 minutes
זמן בישול 12 hours
זמן הכנה כולל 12 hours 35 minutes
מנות 6
קלוריות 267 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 6 נקניקיות צו'ריסו איכותיות או יותר תלוי בקיבולת.
  • 6 תפוחי עץ ירוקים מקולפים וחתוכים ל 4 רבעים.
  • סיידר אמיתי.
  • ½ כוס קלבדוס
  • מקל קינמון.

אופן ההכנה

  1. מבשלים את כל המרכיבים עד להתרככות תפוחי העץ. אפשר ורצוי להשאיר לילה במקרר.

  2. מחממים ומגישים.


Related Posts

סורבה תפוחים ורום מתובל

סורבה תפוחים ורום מתובל

אחד השידוכים היותר מוצלחים של הרום המתובל של חברת בקרדי, הוא מיץ תפוחים שהרגע נסחט. אז למה לא להפוך את השילוב הזה לסורבה אלכוהולי? סורבה תפוחים ורום מתובל סורבה תפוחים ורום מתובל – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת מסע בעקבות תערובות התבלינים. רום מתובל חברת […]

שרימפס ברוטב תפוחים שמנת וציר דגים

שרימפס ברוטב תפוחים שמנת וציר דגים

אחד מן השילובים המעניינים שאפשר לעשות עם שרימפס הוא לשדך להם פירות כמו תפוחים או אגסים. המתיקות עם החמצמצות העדינה שיש לתפוחים והאגסים מחמיאה מאוד לטעמם של השרימפס. שרימפס ברוטב תפוחים שמנת וציר דגים שרימפס ברוטב תפוחים שמנת וציר דגים – המנה הוגשה כחלק מארוחת […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון