צ'ורבה עם כדורי בשר

צ'ורבה עם כדורי בשר

ברומניה צ'ורבה הוא שם כללי למרק חמצמץ. החמיצות מושגת על ידי הוספה של לימון, מי גבינה חמוצים, או חומרי טעם חמוצים אחרים כמו מי כבישת כרוב חמוץ.

צ'ורבה עם כדורי בשר

צ'ורבה עם כדורי בשר – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה רומנית.

צ'ורבה עם כדורי בשר

צ'ורבה עם כדורי בשר

סוג המנה מרקים
סוג המטבח מטבח רומני
תגיות צורבה
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 1 hour 15 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 35 minutes
מנות 6
קלוריות 278 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 400 גרם בשר טחון איכותי.
  • ציר ירקות.
  • מי כבישת כרוב או מיץ לימון.
  • מעט אורז לבן רגיל.
  • 1 ביצה.
  • מעט עלי סלרי.
  • רצועות כרוב כבוש.
  • שורש סלרי קצוץ דק (רק החלק הלבן).
  • בצל.
  • גזר.
  • פלפל ירוק.
  • פלפל אדום.
  • שורש פטרוזיליה קצוץ דק.

אופן ההכנה

  1. מטגנים מעט בצל קצוץ רק עד הבאתו לשקיפות. מוסיפים גזר קצוץ לפרוסות קטנות, שורש פטרוזיליה קצוץ, פלפל ירוק ופלפל אדום ומטנים עד ריכוך.

  2. בנפרד מערבבים את הבשר הטחון עם האורז והביצה ויוצרים כדורים עגולים בגודל אגרוף. מוסיפים את הציר לירקות ואת עלי הסלרי ומבשלים עד התרככות. מוסיפים את כדורי הבשר ומיץ הלימון ומבשלים כ 35 דקות, עד שכדורי הבשר מוכנים ומגישים.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

דירוג המתכון