פסטייה סרטנים

פסטייה סרטנים

נתנו טוויסט למנת הקלאסית של הפסטייה המרוקאית ומילאנו אותה בבשר של סרטנים, בצלצלי שאלוטס ושקדים.

פסטייה סרטנים

פסטייה סרטנים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת בצקים מזרח ומערב.

פסטייה סרטנים

פסטייה סרטנים

סוג המנה מנה ראשונה, מנות פתיחה
סוג המטבח מטבח מרוקאי
תגיות פסטייה, פסטייה סרטנים
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 50 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 20 minutes
מנות 6
קלוריות 326 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

לפסטייה:

  • 50 גרם שקדים, לקלות קלות בתנור לפני השימוש.
  • 8 עלי פילו.
  • חמאה ושמן זית למריחה על עלי הפילו.

למילוי:

  • 500 גרם בשר סרטנים.
  • 6 בצלצלי שאלוט.
  • מקל טימין.
  • ½ כוס יין לבן.
  • 2 כפות שמנת מתוקה.
  • 50 גרם שקדים קצוצים.
  • חופן פטרוזיליה קצוצה.
  • חופן כוסברה קצוצה.
  • אגוז מוסקט.
  • ציפורן.
  • קינמון.
  • מלח ופלפל.

אופן ההכנה

  1. מטגנים את השלוטס בחמאה עד להזהבה. מוסיפים טימין וחצי כוס יין. מצממצמים עד שכל הנוזלים התאדו. מוסיפים מלח ופלפל לבן. מוסיפים את בשר הסרטנים. מערבבים ומוסיפים את 2 כפות השמנת המתוקה. מתבלים באגוז מוסקט, ציפורן וקינמון. מוסיפים את השקדים הקצוצים, הפטרוזיליה והכוסברה.

  2. מורחים כל עלה בתערובת חמאה ושמן זית. מחלקים לריבועים גדולים. עורמים 2 עלים, ממלאים, מקפלים. מורחים חמאה ושמן זית. שמים שני עלים, ממלאים, מקפלים וחוזר חלילה. מטגנים באש בינונית להשחמה.


Related Posts

רביולי סרטנים וכמהין שחורות בחמאת טרגון בליווי מנגולד מאודה

רביולי סרטנים וכמהין שחורות בחמאת טרגון בליווי מנגולד מאודה

רביולי תוצרת בית ממולא בבשר סרטנים ופטריות כמהין. הרביולי מוקפץ בחמאת טרגון ומוגש יחד עם מנגולד מאודה. רביולי סרטנים וכמהין שחורות בחמאת טרגון בליווי מנגולד מאודה רביולי סרטנים וכמהין שחורות בחמאת טרגון בליווי מנגולד מאודה – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת רגע לפני הקיץ. רביולי […]

פלמני בשר סרטנים בציר דגים וקרם פרש

פלמני בשר סרטנים בציר דגים וקרם פרש

כשמחפשים לישראלי במקפיא מוצאים שניצל וציפס. שמחפשים לרוסי במקפיא, מוצאים פלמני. פלמני בשר סרטנים בציר דגים וקרם פרש פלמני בשר סרטנים בציר דגים וקרם פרש – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת טעימות מן המטבח הבין לאומי. פלמני בשר סרטנים בציר דגים וקרם פרש חזרה לרשימת […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *