פלפל קלוי ממולא בפטה בציר שמן אניס

פלפל קלוי ממולא בפטה בציר שמן אניס

על מנת להעניק לשמן הזית טעמי אניס אנו משרים בו זרעי אניס ומחממים אותו לטמפרטורה לא גבוהה. החימום מפריש את טעמי האניס לתוך השמן.

פלפל קלוי ממולא בפטה בציר שמן אניס

פלפל קלוי ממולא בפטה בציר שמן אניס – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת טעימות מן המטבח הבינלאומי.

פלפל קלוי ממולא בפטה בציר שמן אניס

פלפל קלוי ממולא בפטה בציר שמן אניס

סוג המנה מנה ראשונה, מנות פתיחה
סוג המטבח מטבח ים תיכוני
תגיות פלפל ממולא, פלפל קלוי
זמן הכנה 15 minutes
זמן בישול 30 minutes
זמן הכנה כולל 45 minutes
מנות 6
קלוריות 108 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 3 פלפלים אדומים ובשרנים, קלויים קלות וקלופים. מנוקים וחצוים ל – 2.
  • 6 פרוסת פטה.
  • שמן זית מחומם עם גרגרי אניס או אוזו כתחליף.
  • זיתי קלמטה לקישוט.

אופן ההכנה

  1. מניחים פרוסת פטה ועליה פרוסת פלפל וקולים קלות בגריל.

  2. מזלפים שמן אניס ומקשטים בזיתים.


Related Posts

ברוסקטה שרימפס

ברוסקטה שרימפס

מקור השם ברוסקטה הוא באיטלקית ופרושו הוא לחרוך. הפועלים בטוסקנה מאה ה-15 היו מביאים לחמים לעבודה על מנת לאכול אותם וחורכים אותם מעל האש לאחר שהיו יוצקים עליהם שמן זית. ברוסקטה שרימפס המנה הוגשה כחלק מארוחה קייצית. מנת הברוסקטה היא מנת פתיחה מן המטבח האיטלקי. […]

קלמארי ממולאים בגבינות עטופים בפלפל קלוי ברוטב אבגולמונו

קלמארי ממולאים בגבינות עטופים בפלפל קלוי ברוטב אבגולמונו

אבגולמונו הוא רוטב יווני חמצמץ ולימוני המבוסס על בסיס של ביצה ולימון. השילוב של הביצה והלימון משמש גם להכנה של מרק חמצמץ שגם הוא נקרא אבגולמונו. קלמארי ממולאים בגבינות עטופים בפלפל קלוי ברוטב אבגולמונו קלמארי ממולאים בגבינות עטופים בפלפל קלוי ברוטב אבגולמונו – המנה הוגשה […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון