פלמני בשר סרטנים בציר דגים וקרם פרש

פלמני בשר סרטנים בציר דגים וקרם פרש

כשמחפשים לישראלי במקפיא מוצאים שניצל וציפס. שמחפשים לרוסי במקפיא, מוצאים פלמני.

פלמני בשר סרטנים בציר דגים וקרם פרש

פלמני בשר סרטנים בציר דגים וקרם פרש – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת טעימות מן המטבח הבין לאומי.

פלמני בשר סרטנים בציר דגים וקרם פרש

פלמני בשר סרטנים בציר דגים וקרם פרש

סוג המנה מנה ראשונה, מנות פתיחה
סוג המטבח מטבח רוסי
תגיות פלמיני, פלמיני סרטנים, קרם פרש
זמן הכנה 40 minutes
זמן בישול 50 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 30 minutes
מנות 6
קלוריות 258 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

לפלמני:

  • 2 כוסות קמח.
  • 1 כוס מים.
  • 3 ביצים.
  • 1 כף שמן.
  • ½ כפית מלח.

למילוי:

  • 300 גרם בשר סרטנים.
  • 4 שאלוטס קצוצים.
  • ½ כוס ציר דגים או ציר שרימפס.
  • ½ כוס יין לבן.
  • ½ כוס קרם פרש.
  • מלח ופלפל לבן לפי טעם.

לבישול והגשה:

  • מים.
  • ציר בקר.
  • מלפפון חמוץ.
  • שמנת חמוצה.

אופן ההכנה

  1. מטגנים שלוטס עד להזהבה. מוסיפים את בשר הסרטנים ומטגנים עוד כ- 10 דקות. מוסיפים את הציר, היין, המלח ופלפל ומאדים עד להתאדות הנוזלים. מוסיפים קרם פרש ומבשלים ל – 5 דקות.

  2. יוצרים מחומרי הפלימיני בצק. יוצרים עיגולים קטנים. בכל עיגול שמים כפית גדושה של מילוי וסוגרים לחצי ירח. מבשלים כ 20 דקות במיים עם ציר בקר מגישים בצלחת עם שמנת חמוצה ומלפפון חמוץ.


Related Posts

רביולי סרטנים וכמהין שחורות בחמאת טרגון בליווי מנגולד מאודה

רביולי סרטנים וכמהין שחורות בחמאת טרגון בליווי מנגולד מאודה

רביולי תוצרת בית ממולא בבשר סרטנים ופטריות כמהין. הרביולי מוקפץ בחמאת טרגון ומוגש יחד עם מנגולד מאודה. רביולי סרטנים וכמהין שחורות בחמאת טרגון בליווי מנגולד מאודה רביולי סרטנים וכמהין שחורות בחמאת טרגון בליווי מנגולד מאודה – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת רגע לפני הקיץ. רביולי […]

פסטייה סרטנים

פסטייה סרטנים

נתנו טוויסט למנת הקלאסית של הפסטייה המרוקאית ומילאנו אותה בבשר של סרטנים, בצלצלי שאלוטס ושקדים. פסטייה סרטנים פסטייה סרטנים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת בצקים מזרח ומערב. פסטייה סרטנים חזרה לרשימת המתכונים



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון