פטריות ממולאות במוח

פטריות ממולאות במוח

הגרסה הרומנית של הפטריות הממולאות. הפטריות ממולאות במוח עגל.

פטריות ממולאות במוח.

פטריות ממולאות במוח. – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה רומנית.

פטריות ממולאות במוח

פטריות ממולאות במוח

סוג המנה מנות פתיחה, מתאבנים
סוג המטבח מטבח ים תיכוני
תגיות טוסט מח עצם, פטריות ממולאות
זמן הכנה 20 minutes
זמן הכנה כולל 20 minutes
מנות 6
קלוריות 109 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 12 פטריות שמפיניון או חורש או כל פטריה קשיחה אחרת.
  • ½ מח עגל.
  • 2 כפות חמאה.
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה.
  • 1 ביצה.
  • מלח ופלפל שחור לפי טעם.
  • 2 כפות פירורי לחם.

אופן ההכנה

  1. שוטפים וממליחים את הפטריות. קוצצים את רגלי הפטריות ומטנים בחמאה.

  2. מרתיחים מים ומוסיפים את המוח, מסירים את הקרום ומערבבים לאחר מכן עם הביצה ומועכים. (את המוח יש להשרות קודם להרתחה במי קרח).

  3. מוסיפים לתערובת המוח את רגלי הפטריות, פטרוזיליה, פלפל ותבלינים. ממלאים את כובעי הפטריות בתכולה. מפזרים פירורי לחם וממיסים חמאה מעל כל פטריה.

  4. מכניסים לתבנית ואופים 25-20 דקות ב-170 מעלות.


Related Posts

מרק קארי תילאנדי עם פטריות שימג'י ושרימפס

מרק קארי תילאנדי עם פטריות שימג'י ושרימפס

המטבח התאילנדי ידוע בעיקר בשל שילובי הטעמים שבתבשיליו: חריף, חמוץ, מתוק, מלוח. המטבח התאילנדי מושפע מתבשילים מוקפצים אשר מקורם במטבח הסיני, ומתבשילי הקארי של המטבח ההודי. מרק קארי תילאנדי עם פטריות שימג'י ושרימפס מרק קארי תילאנדי עם פטריות שימג'י ושרימפס – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת […]

קרוקט פטריות שנטרל

קרוקט פטריות שנטרל

קרוקטים הם בעיני כדורי הפלאפל של האירופאים. כדור מטוגן עם ציפוי פריך, שבתוכו מסתתר עולם ומלאו. קרוקט פטריות שנטרל המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת פטריות. כשהחלטתי להכין את ארוחת הפטריות הבחירה בקרוקט למנת הפתיחה היתה די קלה.  הקרוקט משמש ככלי נפלא להעברת טעמים. כדור מטוגן […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון