הגרסה הרומנית של הפטריות הממולאות. הפטריות ממולאות במוח עגל.
פטריות ממולאות במוח.
פטריות ממולאות במוח. – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה רומנית.
פטריות ממולאות במוח
פטריות ממולאות במוח
סוג המנה מנות פתיחה, מתאבנים
סוג המטבח מטבח ים תיכוני
תגיות טוסט מח עצם, פטריות ממולאות
זמן הכנה 20 minutes
זמן הכנה כולל 20 minutes
מנות 6
קלוריות 109 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
- 12 פטריות שמפיניון או חורש או כל פטריה קשיחה אחרת.
- ½ מח עגל.
- 2 כפות חמאה.
- 1 כף פטרוזיליה קצוצה.
- 1 ביצה.
- מלח ופלפל שחור לפי טעם.
- 2 כפות פירורי לחם.
אופן ההכנה
שוטפים וממליחים את הפטריות. קוצצים את רגלי הפטריות ומטנים בחמאה.
מרתיחים מים ומוסיפים את המוח, מסירים את הקרום ומערבבים לאחר מכן עם הביצה ומועכים. (את המוח יש להשרות קודם להרתחה במי קרח).
מוסיפים לתערובת המוח את רגלי הפטריות, פטרוזיליה, פלפל ותבלינים. ממלאים את כובעי הפטריות בתכולה. מפזרים פירורי לחם וממיסים חמאה מעל כל פטריה.
מכניסים לתבנית ואופים 25-20 דקות ב-170 מעלות.