סלט עלים ירוק עם אגסים מקורמלים

סלט עלים ירוק עם אגסים מקורמלים

טעמו של סלט העלים מתבסס על שילוב הטעמים המרירים של העלים, המתיקות של האגסים בקרמל והחריפות של הגבינה הכחולה.

סלט עלים ירוקים עם גבינת רוקפור ואגסים מקורמלים

המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת אגסים ותפוחים.

מה יותר מרענן מסלט עלים ירוקים בשילוב של גבינת רוקפור ואגסים שעברו קירמול במחבת יוצר שילוב טעמים של מתוק, חמוץ, מריר וחריף שהופך את סלט הרוקפור למשהו מיוחד. 

סלט עלים ירוקים עם גבינת רוקפור ואגסים מקורמלים

סלט עלים ירוקים עם גבינת רוקפור ואגסים מקורמלים

סוג המנה סלטים
סוג המטבח מטבח ים תיכוני
תגיות סלט אגסים, סלט עלים
זמן הכנה 15 minutes
זמן בישול 6 minutes
זמן הכנה כולל 21 minutes
מנות 6
קלוריות 198 kcal

חומרים

לסלט:

  • 1 שקית מגוון חסות עדינות.
  • 1 שקית לקט עלי בייבי.
  • 1 מלפפון פרוס דק.
  • 1 בצל אדום פרוס לעיגולים.
  • ½ כוס עלי כוסברה קצוצים.
  • 200 גרם גבינת רוקפור משובחת.
  • ¼ כוס אגוזי מלך לקישוט.
  • 1 לימון.
  • ¼ כוס שמן זית.
  • מלח ופלפל לפי טעם.

לאגסים המקורמלים:

  • 20 גרם חמאה.
  • 2 אגסים פרוסים דק.
  • 1 כף סוכר חום.

אופן ההכנה

הכנת הסלט:

  1. מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומתבלים בשמן זית ולימון ומלח ופלפל.

הכנת הרוטב:

  1. ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים את האגסים בתוספת הסוכר כך שיתקרמלו וישחימו.

הרכבת המנה:

  1. יוצקים את הרוטב על עלי הסלט. מגרדים בפומפיה גבינת רוקפור משובחת. מקשטים באגוזי מלך.

    ניתן להגיש על טוסטונים.

עזרו לי לתפעל את הבלוג על ידי לחיצה על הפרסומות


Related Posts

אגסים ממולאים בגבינות ברוטב יין

אגסים ממולאים בגבינות ברוטב יין

איך יודעים שהאגס בשל לאכילה? לוחצים בעדינות על צוואר האגס. אם האזור רך ונכנע ללחיצה האגס בשל. אם האגס קשה עדיף לקחת אגס אחר. אגסים ממולאים בגבינות ברוטב יין המנה הוגשה כחלק מן ארוחת אגסים ותפוחים. בחרתי להכין לארוחה את מנת האגסים הממולאים בגבינות ברוטב […]

שרימפס ברוטב תפוחים שמנת וציר דגים

שרימפס ברוטב תפוחים שמנת וציר דגים

אחד מן השילובים המעניינים שאפשר לעשות עם שרימפס הוא לשדך להם פירות כמו תפוחים או אגסים. המתיקות עם החמצמצות העדינה שיש לתפוחים והאגסים מחמיאה מאוד לטעמם של השרימפס. שרימפס ברוטב תפוחים שמנת וציר דגים שרימפס ברוטב תפוחים שמנת וציר דגים – המנה הוגשה כחלק מארוחת […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

דירוג המתכון