למרות שמדובר בסלט שמורכב מפירות, לא מדובר בסלט פירות מתוק אלא בסלט מלוח עם תיבול הודי.
סלט מנגו אשכולית אדומה ואננס
המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת המטבח ההודי אמריקאי החדש.
סלט מנגו אשכולית אדומה ואננס
סלט מנגו אשכולית אדומה ואננס
סוג המנה סלטים
סוג המטבח מטבח הודי
תגיות סלט אשכוליות, סלט מנגו
זמן הכנה 15 minutes
זמן בישול 0 minutes
זמן הכנה כולל 15 minutes
מנות 6
קלוריות 116 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
- 2 אשכוליות ורודות מקולפות ומפולטות.
- 4 מנגו חצי בשל קלוף וחתוך לקוביות.
- 1 אננס בשל מקולף וחתוך לקוביות.
- 3 כפות סוכר.
וויניגרט:
- 2 כפות שמן זרעי ענבים.
- 2 כפות יין לבן.
- ½ פלפל חלפיניו מגורען וקצוץ.
- ½ כוס עלי נענע או מנטה קצוצים.
- ½ כוס עלי כוסברה קצוצים.
- מיץ וקליפה מגוררת מחצי לימון ליים.
- 1 כף סוכר.
- קורט פלפל קייאן טחון.
- מלח ופלפל שחור.
אופן ההכנה
מערבבים את מרכיבי הסלט בקערה.
מערבבים את חומרי הרוטב בקערה.
יוצקים חלק מהרוטב על הסלט. מערבבים וטועמים.
במידת הצורך מוסיפים עוד רוטב עד להגעה לטעם הרצוי.