סיגרים מתוקים

סיגרים מתוקים

מי אמר שסיגרים חייבים להיות מלוחים? הנה מתכון מן המטבח המרוקאי לסיגרים מתוקים.

סיגרים מתוקים

סיגרים מתוקים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה מרוקאית.

סיגרים מתוקים

סיגרים מתוקים

סוג המנה קינוחים
סוג המטבח מטבח מרוקאי
תגיות סיגרים, סיגרים מתוקים
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 35 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 5 minutes
מנות 6
קלוריות 305 kcal

חומרים

לסיגרים:

  • 20 עלי ווארקה.
  • ½ כוס ריבת ענבים.
  • ½ כוס שקדים קצוצים.
  • ½ כוס אגוזים קצוצים.

לסירופ:

  • 1 ק"ג סוכר.
  • 1 לימון פרוס על קליפתו.
  • 2 כוסות מים.

אופן ההכנה

מכינים את הסירופ:

  1. מביאים לרתיחה את חומרי הסירופ ומבשלים על אש קטנה עד שנהפך לסירופ בהיר.

מכינים את הסיגרים:

  1. מערבבים את חומרי המילוי לסיגרים.

  2. חותכים כל עלה לחצי.

  3. מניחים ככפית מילוי על חצי עלה, מגלגלים בצורת מעטפה לסיגר הדוק.

  4. מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק.

  5. טובלים את הסיגרים בסירופ ומגישים פושר.


Related Posts

משקה שקדים

משקה שקדים

משקה שקדים קר וצונן, מושלם לימות הקיץ החמים. מוסיפים קצת אלכוהול ויש לכם קוקטייל קייצי משובח. משקה שקדים משקה שקדים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת וריאציות על המטבח הבאסקי והצפון ספרדי. משקה שקדים חזרה לרשימת המתכונים

סלט פטרוזיליה ושקדים

סלט פטרוזיליה ושקדים

סלט הפטרוזיליה הזה הוא סלט ממזרי. מצד אחד סלט פשוט וקל להכנה. מצד שני סלט שלא מפסיק לקצור מחמאות ובקשות למתכון. סלט פטרוזיליה ושקדים סלט פטרוזיליה ושקדים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת ויוה איטליה. סלט פטרוזיליה ושקדים חזרה לרשימת המתכונים



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון