סיגרים מתוקים

סיגרים מתוקים

מי אמר שסיגרים חייבים להיות מלוחים? הנה מתכון מן המטבח המרוקאי לסיגרים מתוקים.

סיגרים מתוקים

סיגרים מתוקים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה מרוקאית.

סיגרים מתוקים

סיגרים מתוקים

סוג המנה קינוחים
סוג המטבח מטבח מרוקאי
תגיות סיגרים, סיגרים מתוקים
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 35 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 5 minutes
מנות 6
קלוריות 305 kcal

חומרים

לסיגרים:

  • 20 עלי ווארקה.
  • ½ כוס ריבת ענבים.
  • ½ כוס שקדים קצוצים.
  • ½ כוס אגוזים קצוצים.

לסירופ:

  • 1 ק"ג סוכר.
  • 1 לימון פרוס על קליפתו.
  • 2 כוסות מים.

אופן ההכנה

מכינים את הסירופ:

  1. מביאים לרתיחה את חומרי הסירופ ומבשלים על אש קטנה עד שנהפך לסירופ בהיר.

מכינים את הסיגרים:

  1. מערבבים את חומרי המילוי לסיגרים.

  2. חותכים כל עלה לחצי.

  3. מניחים ככפית מילוי על חצי עלה, מגלגלים בצורת מעטפה לסיגר הדוק.

  4. מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק.

  5. טובלים את הסיגרים בסירופ ומגישים פושר.


Related Posts

סיגר כבש בתיבול ראס אל חנות בליווי טחינה

סיגר כבש בתיבול ראס אל חנות בליווי טחינה

מה צריך יותר מסיגרים ממולאים בכבש, בתיבול ראס אל חנות בליווי של טחינה? האמת, עוד סיגר אחד או שניים. סיגר כבש בתיבול ראס אל חנות בליווי טחינה סיגר כבש בתיבול ראס אל חנות בליווי טחינה – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת מסע בעקבות תערובות התבלינים. […]

סיגרים חריפים

סיגרים חריפים

מנת פתיחה קלאסית מן המטבח המרוקאי – סיגרים חריפים מטוגנים ממולאים בבשר טחון, שומן כבש, תבלינים ופלפל סודני חריף שנותן למנה טוויסט של חריפות. זהירות זה ממכר! סיגרים חריפים סיגרים חריפים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה מרוקאית. אם יש מאכל שאני אוהב כמנת פתיחה […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

דירוג המתכון