סט רקלט מסורתי מוגש בלווית בייקון, פטריות, בצל כבוש וראשי שום אפויים

סט רקלט מסורתי מוגש בלווית בייקון, פטריות, בצל כבוש וראשי שום אפויים

סט רקלט מסורתי מוגש בלווית בייקון, פטריות, בצל כבוש וראשי שום אפויים

סט רקלט מסורתי מוגש בלווית בייקון, פטריות, בצל כבוש וראשי שום אפויים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת מטבחים של ארצות דוברות גרמנית.

סט רקלט מסורתי מוגש בלווית בייקון, פטריות, בצל כבוש וראשי שום אפויים

סט רקלט מסורתי מוגש בלווית בייקון, פטריות, בצל כבוש וראשי שום אפויים

סוג המנה מנה ראשונה, מנות פתיחה
סוג המטבח מטבח שוויצרי
תגיות גבינת רקלט, סט רקלט, פונדו, רקלט
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 30 minutes
זמן הכנה כולל 50 minutes
מנות 6
קלוריות 306 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • ארבעה סוגים שונים של פטריות חתוכות.
  • בייקון חתוך לקוביות.
  • שרימפסים טריים
  • 20 שיני שום.
  • 25 פרוסות של גבינת רקלט.
  • 18 תפוחי אדמה קטנים מבושלים.
  • 1 צנצנת בצלי פנינה כבושים.
  • חרדל.

אופן ההכנה

רוטב:

  1. מאדים על חום נמוך את קוביות הבייקון עד להמסת כל השומן.

  2. מטגנים את הפטריות בשומן הבייקון המומס עד לאידוי כל הנוזלים.

  3. מאדים את השרימפס בחמאה.

  4. אופים את שיני השום בכלי עם מעט שמן ב- 180 מעלות עד שיתרככו.

אופן ההגשה:

  1. מגישים את כל המרכיבים בקערות הגשה עם גבינת הרקלט, הבצלצלים והחרדל. כל סועד מכין לעצמו את סט הרקלט עם המרכיבים שהוא אוהב.


Related Posts

מרק ארטישוק ירושלמי אספרגוס ופטריות

מרק ארטישוק ירושלמי אספרגוס ופטריות

שמו העברי של הארטישוק הירושלמי הוא חמניית הפקעות. מקור הכינוי העממי "ארטישוק" בא מטעמה של הפקעת, המזכיר טעם ארטישוק. התוספת "ירושלמי" נובעת מהשם שניתן לצמח באיטלקית כשהתגלה לראשונה. מרק ארטישוק ירושלמי אספרגוס ופטריות מרק ארטישוק ירושלמי אספרגוס ופטריות – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת וריאציות […]

מרק קרם ברוקולי

מרק קרם ברוקולי

אני אוהב להגיש מרק בכוסות אספרסו כמנת פתיחה לארוחה. שוט חם וקרמי של מרק ברוקולי פותח לכולם את התיאבון. מרק קרם ברוקולי מרק קרם ברוקולי – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת תפריט טעימות סובב ים תיכון. מר קרם ברוקולי חזרה לרשימת המתכונים



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *