סושי בראזולה פיקורינו

סושי בראזולה פיקורינו

סושי ברזאולה פקורינו

סושי ברזאולה פקורינו – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת פירות.

סושי בראזולה פיקורינו

סושי בראזולה פיקורינו

סוג המנה מנות פתיחה, נשנושים
סוג המטבח מטבח איטלקי
תגיות ברזאולה, פיקורינו
זמן הכנה 15 minutes
זמן בישול 3 minutes
זמן הכנה כולל 18 minutes
מנות 1
קלוריות 256 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 200 גרם ענבים ירוקים חצויים.
  • 300 גרם ברזאולה.
  • 300 גרם גבינת תום פרוסה לרצועות.
  • 300 גרם גבינת פקורינו פרוסה לשבבים.
  • 1 חבילת עלי רוקט.

ויניגרט פסיפלורה:

  • 120 מ"ל חומץ בן יין.
  • 100 מ"ל שמן זית איכותי.
  • 50 גרם מחית פסיפלורה מפרי טרי.
  • 1 כף חרדל דיז'ון.
  • 1 כף דבש.
  • מלח ופלפל שחור טרי.

אופן ההכנה

  1. מערבבים בבלנדר את כל חומרי הויניגרט למעט שמן הזית. מזליפים את השמן לאט לאט תוך ערבוב עד שנוצר רוטב אחיד.

  2. פורסים את הבראזולה על משטח העבודה. מניחים את הגבינות, הענבים ועלי הרוקט על הברזאולה. שמים מעט מהוויניגרט על המילוי ומגלגלים כמו סושי, כך שהבראזולה עוטפת את המילוי. מחדירים קיסם כך שיתפוס את הבראזולה שלא תיפתח. מגישים עם רוטב ויניגרט נוסף בצד.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

דירוג המתכון