סורבה לימון

סורבה לימון

מרענן החך האולטימטיבי - סורבה לימון עם נגיעות קלות של נענע.

סורבה לימון

סורבה לימון – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה קלאסית.

סורבה לימון

סורבה לימון

סוג המנה מרענן חך, קינוח
סוג המטבח מטבח איטלקי, מטבח ישראלי
תגיות סורבה, סורבה לימון
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 5 hours 30 minutes
זמן הכנה כולל 6 hours
מנות 6
קלוריות 216 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • מיץ סחוט מ – 1 ק"ג לימונים.
  • ¾ כוס סוכר.
  • ½ כוס יין לבן.
  • קליפה (זסט) מגוררת דק מלימון אחד.
  • ½ כוס מים.
  • מעט נענע קצוצה דק.
  • עלי נענע לקישוט.
  • קליפה (זסט) מלימון לעיטור.

אופן ההכנה

  1. טוחנים בבלנדר את כל חומרי המתכון למעט הנענע והקליפת הלימון לעיטור.

  2. מעבירים למכונת גלידה ומקפיאים עד לקבלת הסורבה.

  3. במידה ואין מכונת גלידה מעבירים את חומרי המתכון לתבנית ואותה מכניסים למקפיא. לאחר שעה במידה והתערובת מתחילה לקפוא לוקחים מזלג ומתחילים לגרד את הקרח לפתיתים קטנים. חוזרים על התהליך כל חצי שעה לפחות 3 פעמים נוספות (כמה שיותר יותר טוב), עד שמתקבל סורבה אוורירי.

  4. מעבירים לקערת הגשה ומעטרים עם נענע וקליפת לימון.


Related Posts

טירמיסו עציץ נענע

טירמיסו עציץ נענע

אל תבהלו, לא מדובר בעציץ עם נענע אלא בטירמיסו שמוסווה כעציץ נענע. החול בעציץ הוא שוקולד ומתחתיו מסתתר הטירמיסו הכי טעים שאי פעם אכלתם. טירמיסו עציץ נענע אל דאגה חברים, לא הגעתם לאתר העוסק בגננות, עציץ הנענע הזה הוא קינוח אותו הגשתי במסגרת ארוחת מסתורי […]

סורבה תפוחים ורום מתובל

סורבה תפוחים ורום מתובל

אחד השידוכים היותר מוצלחים של הרום המתובל של חברת בקרדי, הוא מיץ תפוחים שהרגע נסחט. אז למה לא להפוך את השילוב הזה לסורבה אלכוהולי? סורבה תפוחים ורום מתובל סורבה תפוחים ורום מתובל – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת מסע בעקבות תערובות התבלינים. רום מתובל חברת […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

דירוג המתכון