סופלה גרנד מרנייר

סופלה גרנד מרנייר

סופלה אוורירי ותפוח בטעם תפוז מועשר בליקר גרנד מרנייר.

סופלה גרנד מרנייר

סופלה גרנד מרנייר – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת הדרים.

סופלה גרנד מרנייר

סופלה גרנד מרנייר

סוג המנה מנה אחרונה, קינוח
סוג המטבח מטבח צרפתי
תגיות גרנד מרינייר, סופלה, סופלה גרנד מרנייר
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 30 minutes
זמן הכנה כולל 50 minutes
מנות 6
קלוריות 365 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 8 חלמונים.
  • 250 גרם סוכר.
  • כוס ליקר גרנד מרנייר.
  • 12 חלבונים.
  • 1 קורט מלח.
  • מעט חמאה לשימון.
  • מעט סוכר לפיזור בתחתיות הקערות.

לעיטור:

  • אבקת סוכר.

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.

  2. במיקסר מקציפים חלמונים עם סוכר לתערובת בהירה וסמיכה.בוחשים פנימה ליקר גרנד מרנייר. מקציפים את החלבונים עד להיווצרות קצף קשה. מקפלים את הקצף לתוך תערובת החלמונים.

  3. משמנים היטב קערת סופלה בחמאה מומסת. מקררים מעט את הקערה ומפזרים סוכר על התחתית והדפנות. דואגים שהסוכר נדבק היטב לחמאה ובעיקר לדפנות הקערה. יוצקים את התערובת לקערה. אופים במשך 15 דקות. בוזקים את אבקת הסוכר על הסופלה במהירות (בתוך התנור) ואופים לעוד 6-5 דקות נוספות.


Related Posts

קרפ סוזט

קרפ סוזט

אחת ממנות הקינוח הקלאסיות של המטבח הצרפתי. קרפ עדין שמשולהב בגרנד מרנייר ומבושל במיץ תפוזים מצומצם. עונג שכולו תפוזים. קרפ סוזט קרפ סוזט – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת סעודת חתן. קרפ סוזט חזרה לרשימת המתכונים

פילה לבן ברוטב קרמל-סויה-תפוז על מצע אורז

פילה לבן ברוטב קרמל-סויה-תפוז על מצע אורז

בשר לבן מאוד אוהב את החיבור לרטבים מתקתקים. במתכון זה שידכנו לו רוטב מתקתק של קרמל ותפוז. פילה לבן ברוטב קרמל-סויה-תפוז על מצע אורז פילה לבן ברוטב קרמל-סויה-תפוז על מצע אורז – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת הדרים. פילה לבן ברוטב קרמל-סויה-תפוז על מצע אורז […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון