סביצ'ה טונה נוסח הונדורס

סביצ'ה טונה נוסח הונדורס

נתחי טונה שמתבשלים בתחמיץ ליים, חלב קוקוס, ג'ינג'ר ופלפלי צ'ילי חריף.

סביצ'ה טונה נוסח הונדורס

סביצ'ה טונה נוסח הונדורס – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת טעימות מן המטבח הבין לאומי.

סביצ'ה טונה נוסח הונדורס

סביצ'ה טונה נוסח הונדורס

סוג המנה מנה ראשונה, מנות פתיחה
סוג המטבח מטבח דרום אמריקאי
תגיות סביצ'ה טונה אדומה, סביצ'ה,
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 1 day 35 minutes
זמן הכנה כולל 1 day 1 hour 5 minutes
מנות 6
קלוריות 279 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • ½ ק"ג נתח טונה טרייה.
  • מיץ מ- 12 ליים או 6 לימונים צהובים.
  • 1 ליטר חלב קוקוס.
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ.
  • 3 כפות ציר דגים.
  • 1 כף אבקת סוכר.
  • 1 פלפל אדום חריף קצוץ.
  • ½ חבילת עירית.

אופן ההכנה

  1. במחבת לוהטת משחימים את הטונה דקה מכל צד.פורסים לפרוסות עבות.

  2. מעבדים כל מרכיבי המרינדה. מוסיפים את פרוסות הטונה והעירית ושומרים לילה במקרר.


Related Posts

קרפצ'יו לוקוס בגרעיני עגבניות עירית וטימין טרי

קרפצ'יו לוקוס בגרעיני עגבניות עירית וטימין טרי

לוקוס נחשב כאחד הדגים האיכותיים ביותר שאפשר להשיג. בשרו הלבן והרך הופך את הלוקוס לדג נפלא להכנה של קרפצ'יו. קרפצ'יו לוקוס בגרעיני עגבניות עירית וטימין טרי קרפצ'יו לוקוס בגרעיני עגבניות עירית וטימין טרי – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת לא על הלחם לבדו. קרפצ'יו לוקוס […]

תבשיל טונה טריה Marmitako

תבשיל טונה טריה Marmitako

Marmitako – הוא תבשיל טונה שדייגי הטונה היו מכינים לעצמם בספינות הדייג כשהיו יוצאים לחפש אחר דגי הטונה. תבשיל טונה טריה – Marmitako תבשיל טונה טריה – Marmitako – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת וריאציות על המטבח הבאסקי והצפון ספרדי. תבשיל טונה טריה Marmitako חזרה […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *