סביצ'ה טונה נוסח הונדורס

סביצ'ה טונה נוסח הונדורס

נתחי טונה שמתבשלים בתחמיץ ליים, חלב קוקוס, ג'ינג'ר ופלפלי צ'ילי חריף.

סביצ'ה טונה נוסח הונדורס

סביצ'ה טונה נוסח הונדורס – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת טעימות מן המטבח הבין לאומי.

סביצ'ה טונה נוסח הונדורס

סביצ'ה טונה נוסח הונדורס

סוג המנה מנה ראשונה, מנות פתיחה
סוג המטבח מטבח דרום אמריקאי
תגיות סביצ'ה טונה אדומה, סביצ'ה,
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 1 day 35 minutes
זמן הכנה כולל 1 day 1 hour 5 minutes
מנות 6
קלוריות 279 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • ½ ק"ג נתח טונה טרייה.
  • מיץ מ- 12 ליים או 6 לימונים צהובים.
  • 1 ליטר חלב קוקוס.
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ.
  • 3 כפות ציר דגים.
  • 1 כף אבקת סוכר.
  • 1 פלפל אדום חריף קצוץ.
  • ½ חבילת עירית.

אופן ההכנה

  1. במחבת לוהטת משחימים את הטונה דקה מכל צד.פורסים לפרוסות עבות.

  2. מעבדים כל מרכיבי המרינדה. מוסיפים את פרוסות הטונה והעירית ושומרים לילה במקרר.


Related Posts

טונה צרובה על מצע תפוחי עץ ברוטב סויה

טונה צרובה על מצע תפוחי עץ ברוטב סויה

לא סתם נחשבת הטונה כאחד הדגים האהובים על השפים. יש בה הכל. הטונה שמנונית ועסיסית ואפשר להגיש אותה נאה או מבושלת קלות. טונה צרובה על מצע תפוחי עץ ברוטב סויה טונה צרובה על מצע תפוחי עץ ברוטב סויה – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה אדומה. […]

קרפצ'יו לוקוס בגרעיני עגבניות עירית וטימין טרי

קרפצ'יו לוקוס בגרעיני עגבניות עירית וטימין טרי

לוקוס נחשב כאחד הדגים האיכותיים ביותר שאפשר להשיג. בשרו הלבן והרך הופך את הלוקוס לדג נפלא להכנה של קרפצ'יו. קרפצ'יו לוקוס בגרעיני עגבניות עירית וטימין טרי המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת לא על הלחם לבדו. ישנן מנות שסוד ההצלחה שלהן הוא באיכות חומרי הגלם שבהם […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון