סבי'צה טונה וסלמון בליווי אטריות שעועית קרות

סבי'צה טונה וסלמון בליווי אטריות שעועית קרות

מנה שמורכבת משני סוגי סביצ'ה - סביצ'ה טונה וסביצ'ה סלמון. הסביצו'ת מוגשות לצד אטריות שעועית קרות.

סבי'צה טונה וסלמון בליווי אטריות שעועית קרות

סבי'צה טונה וסלמון בליווי אטריות שעועית קרות – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת הדרים.

סביצ'ה טונה וסלמון בליווי אטריות שעועית קרות

סביצ'ה טונה וסלמון בליווי אטריות שעועית קרות

סוג המנה מנה ראשונה, מנת פתיחה
סוג המטבח מטבח אסייתי
תגיות טונה אדומה, סביצ'ה,, סלמון
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 25 minutes
השריית האטריות 1 day
זמן הכנה כולל 45 minutes
מנות 6
קלוריות 280 kcal

חומרים

חומרים לסביצ'ה סלמון:

  • 500 גרם פילה סלמון טרי חתוך לקוביות קטנות (לבקש ממוכר הדגים להכין).
  • 30 עלי בזיליקום קצוצים לרצועות דקות
  • מיץ משני לימונים

חומרים למשרת הסלמון:

  • מיץ מ-4 לימונים
  • 2 – 3 בצלצלי שאלוט קצוצים לקוביות קטנות
  • 2 – 3 כפות מיץ תפוזים
  • מלח ופלפל לפי הטעם

חומרים לסביצ'ה טונה אדומה:

  • 500 גרם פילה טונה אדומה טרייה חתוכה לקוביות קטנות (לבקש ממוכר הדגים להכין).
  • מיץ משני לימונים

חומרים למשרת הטונה:

  • מיץ מ-3 לימונים
  • מיץ מ-2 תפוזים
  • 2 סנטימטר שורש ג'ינג'ר קצוץ דק
  • 2 – 3 בצלצלי שאלוט קצוצים לקוביות קטנות
  • 1 כף שמן שומשום
  • 2 כפות סויה

חומרים לאטריות השעועית:

  • 1 חבילה אטריות שעועית מבושלת
  • ¼ כוס סויה
  • 2 כפות שמן שומשום
  • 2 כפות דבש
  • 2 סנטימטר ג'ינג'ר קצוץ דק
  • כמה טיפות שמן צ'ילי
  • 1 בצל ירוק פרוס לפרוסות דקות
  • 1 גזר קצוץ לקיסמים קטנים
  • מלח ופלפל לפי טעם

חומרים לעיטור:

  • 2 כפות אבקת וואסבי מעורבבת עם טיפה מים להיווצרות גוש כמו פלסטלינה
  • ג'ינג'ר כבוש

אופן ההכנה

אופן הכנת הסלמון:

  1. מערבבים את הדג עם המשרה ל-20 דקות. מסננים היטב, מוסיפים את הבזיליקום וטיפה מיץ לימון לרענון הטעם. מתקנים את התיבול.

אופן הכנת הטונה:

  1. מערבבים את הדג עם המשרה ומשרים ל-20 דקות. מסננים היטב. מוסיפים מעט מיץ לימון לרענון הטעם ומתקנים את התיבול.

אופן הכנת האטריות:

  1. מערבבים את חומרי המשרה והאטריות ומניחים במקרר ל-24 שעות.

הרכבת המנה:

  1. בעזרת מזלג מעצבים גבעת אטריות במרכז הצלחת. יוצרים כדור קטן של וסאבי ומניחים בקצה הצלחת. בקצה ממול יוצרים פרח של זנגביל כבוש. בשתי הפינות הנותרות מניחים כדור של סב'יצה, אחד של הסלמון ואחד של הטונה.


Related Posts

קרפצ'יו לוקוס בגרעיני עגבניות עירית וטימין טרי

קרפצ'יו לוקוס בגרעיני עגבניות עירית וטימין טרי

לוקוס נחשב כאחד הדגים האיכותיים ביותר שאפשר להשיג. בשרו הלבן והרך הופך את הלוקוס לדג נפלא להכנה של קרפצ'יו. קרפצ'יו לוקוס בגרעיני עגבניות עירית וטימין טרי המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת לא על הלחם לבדו. ישנן מנות שסוד ההצלחה שלהן הוא באיכות חומרי הגלם שבהם […]

פילה סלמון קריספי ברוטב סאקה בליווי אורז לבן

פילה סלמון קריספי ברוטב סאקה בליווי אורז לבן

סוד קסמה של המנה, מעבר לרוטב הנפלא והאורז שסופג את הטעמים שלו, נמצא בקראסט הקריספי שמצפה את הסלמון. פילה סלמון קריספי ברוטב סאקה בליווי אורז לבן המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה קייצית. אני מאוד אוהב לעבוד עם דגי סלמון. הם וורסטיליים מאוד ומאפשרים לי לשחק […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

דירוג המתכון