נקניק דם - או בלק פודינג כפי שהוא נקרא על ידי הבריטים הוא נקניק שעשוי מדם קרוש, בשר בקר, שעורה, לחם וסובין. נקניק הדם הוא חלק מארוחת הבוקר הבריטית המסורתית.
נקניק דם ותפוחים צלויים
נקניק דם ותפוחים צלויים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת המטבח הבריטי המודרני.
נקניק דם ותפוחים צלויים
נקניק דם ותפוחים צלויים
סוג המנה מנות פתיחה, מתאבן
סוג המטבח מטבח בריטי
תגיות בודין נואר, נקניק דם, פודינג שחור, תפוחים צלויים
זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 30 minutes
זמן הכנה כולל 40 minutes
מנות 6
קלוריות 133 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
- נקניק דם (נקניק פודינג שחור) פרוס לפרוסות.
- תפוחים ירוקים.
- קרקרים להגשה.
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 180 מעלות.
מקלפים את התפוחים, מוציאים את הליבה ואופים עד להתרככות.
מועכים את התפוחים.
מניחים על קרקר כף או שתיים מעיסת התפוחים ומעליה מניחים 2 – 3 פרסות של נקניק דם.