משקה שקדים

משקה שקדים

משקה שקדים קר וצונן, מושלם לימות הקיץ החמים. מוסיפים קצת אלכוהול ויש לכם קוקטייל קייצי משובח.

משקה שקדים

משקה שקדים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת וריאציות על המטבח הבאסקי והצפון ספרדי.

משקה שקדים

משקה שקדים

סוג המנה משקאות
סוג המטבח מטבח ים תיכוני, מטבח ספרדי
תגיות משקה שקדים
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 1 hour 15 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 35 minutes
מנות 6
קלוריות 298 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 250 גרם שקדים קלופים ( מוכנים או קילוף לאחר הרתחה).
  • ליטר מים פושרים.
  • ½ לימון פרוס לפרוסות.
  • 1 כוס סוכר.
  • 1 מקל קינמון.
  • למשקה על בסיס אלכוהולי- חצי כוס עראק או פסטיס או וודקה.
  • מוסיפים סוכר ומחממים עד שהסוכר נמס.

אופן ההכנה

  1. מרסקים את השקדים למחית.

  2. משרים בקערה את המחית במים עם הלימון והקינמון ל- 3-2 שעות. אם מעוניניים במשקה אלכוהולי מוסיפים את האלכוהול ומשהים עוד כשעה.

  3. מסננים בבד סינון.


Related Posts

משקה שקדים – שרבט לוז

משקה שקדים – שרבט לוז

בקהיר הטמפרטורות לפעמים נושקות לחמישים מעלות. חום שממש קשה לסבול. ואז אתם לוגמים שרבט לוז – משקה שקדים קר, מתוק וצונן עם נגיעה קלה של מי ורדים. ופתאום החום כבר אינו כל כך נורא. שרבט לוז – משקה שקדים שרבט לוז  – משקה שקדים – […]

צוואר טלה עם חיטה ירוקה ושקדים

צוואר טלה עם חיטה ירוקה ושקדים

אגדה עממית מספרת ששיטת עישון הפריקה (פריקי) נוצרה כתוצאה מתאונה, שבה נשרף שדה חיטה ירוקה. בעליו של השדה ניסה להציל את את היבול שנשרף ושפשף בידיו את השיבולים השרופים על מנת להסיר את האפר. כך נוצרה הפריקה הראשונה תבשיל צוואר טלה עם חיטה ירוקה (פריקה) […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

דירוג המתכון