משקה שקדים

משקה שקדים

משקה שקדים קר וצונן, מושלם לימות הקיץ החמים. מוסיפים קצת אלכוהול ויש לכם קוקטייל קייצי משובח.

משקה שקדים

משקה שקדים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת וריאציות על המטבח הבאסקי והצפון ספרדי.

משקה שקדים

משקה שקדים

סוג המנה משקאות
סוג המטבח מטבח ים תיכוני, מטבח ספרדי
תגיות משקה שקדים
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 1 hour 15 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 35 minutes
מנות 6
קלוריות 298 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 250 גרם שקדים קלופים ( מוכנים או קילוף לאחר הרתחה).
  • ליטר מים פושרים.
  • ½ לימון פרוס לפרוסות.
  • 1 כוס סוכר.
  • 1 מקל קינמון.
  • למשקה על בסיס אלכוהולי- חצי כוס עראק או פסטיס או וודקה.
  • מוסיפים סוכר ומחממים עד שהסוכר נמס.

אופן ההכנה

  1. מרסקים את השקדים למחית.

  2. משרים בקערה את המחית במים עם הלימון והקינמון ל- 3-2 שעות. אם מעוניניים במשקה אלכוהולי מוסיפים את האלכוהול ומשהים עוד כשעה.

  3. מסננים בבד סינון.


Related Posts

סיגרים מתוקים

סיגרים מתוקים

מי אמר שסיגרים חייבים להיות מלוחים? הנה מתכון מן המטבח המרוקאי לסיגרים מתוקים. סיגרים מתוקים סיגרים מתוקים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה מרוקאית. סיגרים מתוקים חזרה לרשימת המתכונים

סלט פטרוזיליה ושקדים

סלט פטרוזיליה ושקדים

סלט הפטרוזיליה הזה הוא סלט ממזרי. מצד אחד סלט פשוט וקל להכנה. מצד שני סלט שלא מפסיק לקצור מחמאות ובקשות למתכון. סלט פטרוזיליה ושקדים סלט פטרוזיליה ושקדים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת ויוה איטליה. סלט פטרוזיליה ושקדים חזרה לרשימת המתכונים



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון