מרק שקדים ואורז מאנדלוסיה

מרק שקדים ואורז מאנדלוסיה

מרק שקדים ואורז האופייני לאזור אנדלוסייה.

מרק שקדים ואורז מאנדלוסיה

מרק שקדים ואורז מאנדלוסיה – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת אורז עולמי.

מרק שקדים ואורז מאנדלוסיה

מרק שקדים ואורז מאנדלוסיה

סוג המנה מרק, מרקים
סוג המטבח מטבח אנדלוסי, מטבח ספרדי
תגיות מרק שקדים
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 20 minutes
זמן הכנה כולל 40 minutes
מנות 6
קלוריות 288 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 200 גרם שקדים טחונים קלויים במחבת.
  • 200 גרם קמח אורז.
  • 2 כפות חמאה.
  • 1 כוס שמנת מתוקה.
  • 1 כוס ציר ירקות.
  • אגוז מוסקט.
  • מלח.

אופן ההכנה

  1. מבשלים את השקדים והאורז בחמאה.

  2. מוסיפים את ציר הירקות ולאחר כ- 10 דקות מוסיפים את השמנת המתוקה ואגוז המוסקט. מתקנים את התיבול.

  3. מקציפים, מסננים ומגישים קר או חם.


Related Posts

פילה סלמון קריספי ברוטב סאקה בליווי אורז לבן

פילה סלמון קריספי ברוטב סאקה בליווי אורז לבן

סוד קסמה של המנה, מעבר לרוטב הנפלא והאורז שסופג את הטעמים שלו, נמצא בקראסט הקריספי שמצפה את הסלמון. פילה סלמון קריספי ברוטב סאקה בליווי אורז לבן המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה קייצית. אני מאוד אוהב לעבוד עם דגי סלמון. הם וורסטיליים מאוד ומאפשרים לי לשחק […]

משקה שקדים – שרבט לוז

משקה שקדים – שרבט לוז

בקהיר הטמפרטורות לפעמים נושקות לחמישים מעלות. חום שממש קשה לסבול. ואז אתם לוגמים שרבט לוז – משקה שקדים קר, מתוק וצונן עם נגיעה קלה של מי ורדים. ופתאום החום כבר אינו כל כך נורא. שרבט לוז – משקה שקדים שרבט לוז  – משקה שקדים – […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

דירוג המתכון