מרק קרם צ'אודר בסגנון ניו אינגלנד

מרק קרם צ'אודר בסגנון ניו אינגלנד

החורף בבוסטון הוא חורף קשה. כדי להתמודד איתו המציאו המקומיים את ה- ניו-אינגלנד קלאם צ'אודר. מרק סמיך המבוסס על צדפות מקומיות, תפוחי אדמה ושמנת.

מרק קרם צ'אודר בסגנון ניו אינגלנד

מרק קרם צ'אודר בסגנון ניו אינגלנד – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה חלבית.

מרק קרם צ'אודר בסגנון ניו אינגלנד

מרק קרם צ'אודר בסגנון ניו אינגלנד

סוג המנה מרק, מרקים
סוג המטבח מטבח אמריקאי
תגיות מרק צ'אודר, צ'אודר
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 45 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 15 minutes
מנות 6
קלוריות 301 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 1 ק"ג  צדפות וונגולי.
  • 1 שקית צדפות תילאנדיות.
  • 15 פרוסות פרשוטו מעושן.
  • 2 – 3 בצלים קצוצים.
  • 1 ראש שום
  • 6 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים.
  • 2 – 3 כוסות ציר דגים.
  • 3 – 4 כוסות חלב.
  • 1 כוס שמנת מתוקה.
  • ½ כוס פטרוזיליה קצוצה.

להגשה:

  • כיכר לחם עגולה אישית – כיכר לכל סועד.

אופן ההכנה

  1. מטגנים את הפרשוטו למספר דקות. מוסיפים את תפוחי האדמה ומזהיבים קלות כ- 2 – 3 דקות.מוסיפים את כל יתר המרכיבים מלבד השמנת מתוקה והצדפות. מבשלים על הגז בלהבה בינונית כ- 25 דקות.

  2. מוסיף את השמנת המתוקה והצדפות ומבשלים תוך בחישה 15-10 דקות נוספות.

  3. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים.

  4. הצעת הגשה – ניתן להגיש בתוך כיכר לחם עגולה.

החורף בבוסטון הוא חורף קשה. כתשובה לקור המציאו את ניו-אינגלנד קלאם צ'אודר. מרק סמיך וקרמי המבוסס על צדפות מקומיות, תפוחי אדמה, ירקות ושמנת.

מרק קרם צ'אודר בסגנון ניו אינגלנד

מרק קרם צ'אודר בסגנון ניו אינגלנד – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה חלבית.

מרק קרם צ'אודר בסגנון ניו אינגלנד

מרק קרם צ'אודר בסגנון ניו אינגלנד

סוג המנה מרק, מרקים
סוג המטבח מטבח אמריקאי
תגיות מרק צ'אודר, צ'אודר
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 45 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 15 minutes
מנות 6
קלוריות 301 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 1 ק"ג  צדפות וונגולי.
  • 1 שקית צדפות תילאנדיות.
  • 15 פרוסות פרשוטו מעושן.
  • 2 – 3 בצלים קצוצים.
  • 1 ראש שום
  • 6 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים.
  • 2 – 3 כוסות ציר דגים.
  • 3 – 4 כוסות חלב.
  • 1 כוס שמנת מתוקה.
  • ½ כוס פטרוזיליה קצוצה.

להגשה:

  • כיכר לחם עגולה אישית – כיכר לכל סועד.

אופן ההכנה

  1. מטגנים את הפרשוטו למספר דקות. מוסיפים את תפוחי האדמה ומזהיבים קלות כ- 2 – 3 דקות.מוסיפים את כל יתר המרכיבים מלבד השמנת מתוקה והצדפות. מבשלים על הגז בלהבה בינונית כ- 25 דקות.

  2. מוסיף את השמנת המתוקה והצדפות ומבשלים תוך בחישה 15-10 דקות נוספות.

  3. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים.

  4. הצעת הגשה – ניתן להגיש בתוך כיכר לחם עגולה.


Related Posts

צ'אודר קר של פירות ים

צ'אודר קר של פירות ים

מנת הצ'אודר המקורית, צ'אודר הצדפות, הייתה מבוססת על ציר פשוט וצדפות. עם השנים התווספו תפוחי אדמה ובצל, בגרסאות מתקדמות יותר הוסיפו גם שמנת מתוקה. צ'אודר קר של פירות ים צ'אודר קר של פירות ים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת טעימות מן המטבח הבין לאומי. […]

מולים ברוטב עגבניות פיקנטי עם זיתים

מולים ברוטב עגבניות פיקנטי עם זיתים

מולים ברוטב עגבניות וזיתים – מנה קלאסית מאזור חבל פרובנס. מולים ברוטב עגבניות פיקנטי עם זיתים מולים ברוטב עגבניות פיקנטי עם זיתים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה צרפתית בנוסח פרובאנס. מולים ברוטב עגבניות ושמן זית חזרה לרשימת המתכונים



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון