מרק קייצי שמוכן ממנגו מתקתק ושילוב של יוגורט חמצמץ. טעמו של המרק הוא איזון עדין בין מתוק לחמוץ.
מרק מנגו קר
מרק מנגו קר – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת פירות.
מרק מנגו קר
מרק מנגו קר
סוג המנה מרק, מרקים
סוג המטבח מטבח אסייתי, מטבח ישראלי
תגיות ביסק מנגולד, מרק מנגו, מרק קר
זמן הכנה 8 minutes
זמן בישול 3 minutes
זמן הכנה כולל 11 minutes
מנות 6
קלוריות 332 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
- 2 ק"ג מנגו בשל.
- 2 כוסות יין לבן יבש.
- 2 סנטינטר שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ.
- 2 גביעי יוגורט עיזים משובח.
- מלח לפי טעם.
לעיטור:
- גבינת מאירי מפוררת.
- בצל ירוק קצוץ לרצועות דקות (חלק ירוק).
- שמן זית.
אופן ההכנה
מקלפים את המנגו. מכניסים את כל החומרים למעבד מזון ומרסקים אותם. מסננים על מנת לקבל מרקם חלק ומתקנים תיבול (חשוב לזכור כי גבינת המאירי מוסיפה מליחות).
מעבירים לקערות הגשה. מעטרים את המרק עם הבצל הירוק, גבינת המאירי וזילוף שמן זית.