מולים בגריל בחמאת שום

מולים בגריל בחמאת שום

מולים ממולאים בחמאת שום ועשבי תיבול נקלים מתחל לגריל חם. התוצאה תענוג.

מולים בגריל בחמאת שום

מולים בגריל בחמאת שום – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה צרפתית בנוסח פרובנס.

מולים בגריל בחמאת שום

מולים בגריל בחמאת שום

סוג המנה מנה עיקרית, מנה ראשונה, מנת פתיחה
סוג המטבח מטבח צרפתי
תגיות מולים, צדפות בגריל, צדפות בחמאה
זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 5 minutes
זמן הכנה כולל 15 minutes
מנות 6
קלוריות 306 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

לצדפות:

  • 1 ק"ג מולים.
  • 10 גרם חמאה.
  • 5 בצלצלי שאלוט קצוצים.
  • ½ כוס יין לבן.

חומרים לחמאת שום:

  • 50 גרם חמאה.
  • 20 שיני שום.
  • 10 גבעולי בזיליקום.

אופן ההכנה

  1. מחממים את כמות החמאה הקטנה (10 גר') מוסיפים בצלצלי שאלוט קצוצים דק. לאחר כ- 3 דקות, מוסיפים את מולים כאשר "בשר" המולים כלפי מטה ובמגע עם החמאה והבצלצלי שאלוט. מחממים כ- 4-3 דקות נוספות.

  2. מעבדים את כל המצרכים לחמאת הבזיליקום במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים פלפל שחור.

  3. מורחים חמאת בזיליקום על כל מול (החלק הבשרי שלו) ושמים מתחת לגריל ל 2 דקות.


Related Posts

מרק חצילים עם מולים וקונפי עגבניה

מרק חצילים עם מולים וקונפי עגבניה

מכל הארוחות שאי פעם עשיתי במועדון יש מנה אחת שהבן שלי לא מפסיק לבקש שאכין לו אותה, והיא המנה הזו – מרק חצילים עם מולים וקונפי עגבניה. מרק חצילים עם מולים וקונפי עגבניה מרק חצילים עם מולים וקונפי עגבניה – המנה הוגשה כחלק מהארוחה החורפית. […]

מולים בציר ירקות קטיפתי

מולים בציר ירקות קטיפתי

מרק מן המטבח הצרפתי. פירות הים מבושלים בציר ירקות ועשבי תיבול. מולים בציר ירקות קטיפתי מולים בציר ירקות קטיפתי – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת פירות ים. מולים בציר ירקות קטיפתי חזרה לרשימת המתכונים



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

דירוג המתכון