לשון כבושה במרינדה

לשון כבושה במרינדה

לשון שעוברת כבישה יבשה של שבוע, יומיים של משרה ובישול. לשון רכה שכזאת עוד לא אכלתם בחייכם.

לשון כבושה במרינדה

לשון כבושה במרינדה – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה רומנית.

לשון כבושה במרינדה

לשון כבושה במרינדה

סוג המנה מנה עיקרית
סוג המטבח מטבח רומני
תגיות לשון כבושה
זמן הכנה 2 days
זמן בישול 1 hour 15 minutes
זמן הכנה כולל 2 days 1 hour 15 minutes
מנות 6
קלוריות 256 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • לשון עגל.
  • מלח גס.
  • פלפל שחור גרוס.
  • עלי דפנה.

למרינדה:

  • ¼ כוס שמן זית.
  • 1 כף פלפל שחור גרוס.
  • מספר שיני שום.
  • עלי דפנה.
  • גרגרי פלפל אנגלי.

אופן ההכנה

  1. שוטפים היטב את הלשון ומנגבים. דוקרים את הלשון בסכין חדה. מפזרים על הלשון 3-4 כפות מלח גס, כף פלפל משפשפים ומכניסים למקרר ל 24 שעות. חוזרים על התהליך כל יום במשך שבוע כאשר בכל פעם שוטפים את הלשון לאחר הוצאתה מהמקרר.

  2. מכניסים את הלשון למרינדה ל 48-24 שעות במקרר.

  3. מכניסים את הלשון לסיר לחץ (אפשר גם לסיר רגיל אבל אז זה אורך מספר שעות). מכסים במים. מרתיחים כשעה ולאחר צינון קל מסירים את העור.

  4. מחממים את הרוטב ומצמצמים ומגישים עם הלשון החתוכה לפרוסות.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון