לצ'ה די טיגרה או חלב נמרים כפי שהוא נקרא בפרו הם הנוזלים שנקווים בתחתית קערת הסביצ'ה. מוסיפים להם פיסקו, שהוא מעיין תזקיק אלכוהול בין גראפה לקוניאק ושותים.
לצ'ה די טיגרה
לצ'ה די טיגרה – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה פרואנית.
לצ'ה די טיגרה
לצ'ה די טיגרה
סוג המנה אפרטיף, ד'זסטיף
סוג המטבח מטבח פרואני
תגיות לצ'ה די טיגרה
זמן הכנה 2 minutes
זמן בישול 0 minutes
זמן הכנה כולל 2 minutes
מנות 6
קלוריות 118 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
- 2 מנות פיסקו.
- מיץ מנוזלי הסביצ'ה שהצטברו בקערת ההכנה.
אופן ההכנה
לצ’ה דה טיגרה הוא הכינוי בפרו לנוזלי הסביצ'ה המצטברים בצלחת. הפרואנים נוהגים לערבבם עם פיסקו (ברנדי מקומי הדומה לגראפה) ולשתות אותם כתרופה להנגאובר.
מערבבים את נוזלי הסביצה שנותרים בקערת ההכנה ומערבבים עם הפיסקו. מגישים בכוס שוט.