לברק ממולא גבינות על מצע פסטו ירקות

לברק ממולא גבינות על מצע פסטו ירקות

ישנם שילובים שאף פעם לא חשבתי שהם אפשרים כמו דג ממולא בגבינה. מסתבר שזה עובד, ואפילו מצוין.

לברק ממולא גבינות על מצע פסטו ירקות

לברק ממולא גבינות על מצע פסטו ירקות – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה חלבית.

לברק ממולא גבינות על מצע פסטו ירקות

לברק ממולא גבינות על מצע פסטו ירקות

סוג המנה מנה עיקרית
סוג המטבח מטבח איטלקי, מטבח ים תיכוני
תגיות לברק, לברק בגבינה, לברק ממולא
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 26 minutes
מנות 1
קלוריות 311 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

לדג:

  • לברק מפולט.
  • 150 גרם גבינה כחולה.
  • 50 גרם קשקבל.
  • מרווה טריה.
  • מלח ופלפל שחור לפי טעם

לפסטו:

  • 2 כוסות עלי בזיליקום.
  • 2 שיני שום.
  • ½ פרמזן מגורר.
  • ¼ כוס צנוברים.
  • ½ כוס שמן זית איכותי.
  • מלח לפי טעם.

לפסטו ירקות:

  • 1 בצל ירוק קצוץ דק.
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות.
  • 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות.
  • 1 קישוא קצוץ לקוביות.
  • 1 חציל קצוץ לקוביות.
  • 2 שיני שום.
  • 2 עגבניות חלוטות, מקולפות קצוצות לקוביות.
  • עלי בזיליקום.
  • פטרוזיליה.

אופן ההכנה

  1. טוחנים בבלנדר את מרכיבי הפסטו.

  2. מטגנים כל ירק כ- 2 דקות. טוחנים את הגבינות עם המרווה והבזיליקום.

  3. מטבלים את הפילטים במלח, פלפל, פסטו ושמן זית. חורצים חריצים בדגים לרוחב הפילטים ומכניסים עלה בזיליקום בכל חריץ. מוסיפים את הגבינות הטחונות מעל הפילטים. מכניסים לתנור את הדגים ל 12-10 דקות בחום של 180 מעלות. מגישים מעל הירקות המטוגנים.


Related Posts

פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית

פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית

פרחי קישוא הם נפלאים למילוי. ממלאים, מקפלים, מצפים בבלילה ומטגנים. התוצאות תמיד מרשימות. פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת יוונית. פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית חזרה לרשימת המתכונים

מרק ירקות פרובינסיאלי עם פסטו

מרק ירקות פרובינסיאלי עם פסטו

מרק הירקות הפרוביסיאלי זוכה לשדרוג נפלא בטעמו בזכות התוספת של הפסטו. מרק ירקות פרובינסיאלי עם פסטו מרק ירקות פרובינסיאלי עם פסטו – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה צרפתית הנוסח פרובנס. מרק ירקות פרובינסיאלי עם פסטו חזרה לרשימת המתכונים



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון