אחד המשפטים האהובים עלי שראיתי בפרסמות לאטליז הוא (בתרגום חופשי) "אם האדם לא אמור לאכול חיות, למה הן עשויות מבשר? כזה אני אוהב בשר.
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
ששואלים אותי איזו תוספת אני רוצה ליד הבשר אני מיד עונה בשר. לכן החלטתי לחלוק את אהבתי לבשר עם חברי למועדון.
תפריט הארוחה
- מרגז ברוטב שקשוקה.
- Denver cut – בתוספת סלט עגבניות בצל וצנונית.
- פסטייה.
- קאריוורסט (Currywurst) עם כרוב צלוי.
- Kontosouvli בתוספת ירקות צלויים.
- מרענן – סורבה רימונים.
- Hot Italian sausage בליווי מיונז לימוני.
- Top loin bone steak – NYC steak עם רוטב צ'ימיצ'ורי.
- סופגנייה טאטרית בליווי סיידר חם.
היינות שהוגשו בארוחה
- Il Cellese – Chianti Classico – 2007.
- יקבי כרמל – Private Collection – קברנה סובניון מרלו – 2013.
- Claro – Red 2014