כרוב כבוש

כרוב כבוש

אחת התוספות האהובות עלי במנת פלאפל ללא ספק היא כרוב כבוש.

כרוב כבוש

כרוב כבוש – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת רומנית.

כרוב כבוש

כרוב כבוש

סוג המנה מנות פתיחה, סלטים
סוג המטבח כרוב כבוש
תגיות חמוצים, כבישה, כרוב, כרוב כבוש
זמן הכנה 10 minutes
תסיסה: 4 days
זמן הכנה כולל 4 days 10 minutes
מנות 6
קלוריות 32 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 1 כרוב מגורר בפומפיה.
  • 1 גזר אחד מגורר דק.
  • מלח.
  • קצח.

אופן ההכנה

  1. מוסיפים לכרוב המגורר מעט מלח ולשים מס' שניות עד להתרככות מעטה של הכרוב.

  2. מכניסים לכלי מזכוכית ומוסיפים את הכרוב ותערובת מים עם מלח ביחס של 1 כפית מלח לכוס מים. מוסיפים מעט קצח ומניחים בחוץ ליד חלון לתסיסה של 4-3 ימים בהתאם לטמפ' בבית. לאחר מכן מכניסים למקרר.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *