כיכר לחם אישית במילוי שקדי עגל תמרים וגבינת תום

כיכר לחם אישית במילוי שקדי עגל תמרים וגבינת תום

הרשימו את האורחים שלכם במנה נפלאה של שקדי עגל וגבינת תום המוגשים בתוך כיכר לחם אישית.

כיכר לחם אישית במילוי שקדי עגל תמרים וגבינת תום

כיכר לחם אישית במילוי שקדי עגל תמרים וגבינת תום – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת לא על הלחם לבדו.

כיכר לחם אישית במילוי שקדי עגל תמרים וגבינת תום

כיכר לחם אישית במילוי שקדי עגל תמרים וגבינת תום

סוג המנה מנה עיקרית
סוג המטבח מטבח ארץ ישראלי
תגיות גבינת תום, כיכר לחם ממולאת, לחם ממולא, שקדי עגל
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 1 hour
זמן הכנה כולל 1 hour 20 minutes
מנות 1
קלוריות 423 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 1 כיכר לחם שאור אישית אפויה – פחות רבע שעה מסיים אפיה.
  • שקדי עגל.
  • תמרים קצוצים.
  • גבינת תום מגוררת.
  • ערמונים קצוצים.
  • עלי בזיליקום.
  • הל.
  • סילאן.
  • ציפורן.
  • קינמון.

אופן ההכנה

  1. מטגנים את שקדי העגל. מתבלים בהל, ציפורן וקינמון. נותנים לתערובת להתקרר. מוסיפים את גבינת התום המגוררת ועלי בזיליקום.

  2. חותכים את הכיפה של הלחם. מרוקנים את הלחם ומורחים על הדפנות סילאן.

  3. ממלאים בתערובת ומשלימים אפיה.


Related Posts

פודינג לחם בקרם פטיסייר וגלידת וניל

פודינג לחם בקרם פטיסייר וגלידת וניל

פודינג הלחם הוא מנת קינוח מן המטבח הבריטי.הלחם מושרה בבלילה של ביצים, שמנת מתוקה ותבלינים ולאחר ההשרייה הפודינג נאפה בתנור. פודינג לחם בקרם פטיסייר וגלידת וניל פודינג לחם בקרם פטיסייר וגלידת וניל – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת חורפית. פודינג לחם בקרם פטיסייר וגלידת וניל […]

שקדי עגל על מצע מקלות תפוח אדמה ברוטב פורט

שקדי עגל על מצע מקלות תפוח אדמה ברוטב פורט

שקדי עגל הם חומר גלם נפלא שאני מאוד אוהב לעבוד איתו. השקדים מאוד אוהבים לספוג טעמים וקשה מאוד לקלקל אותם. שקדי עגל על מצע מקלות תפוח אדמה ברוטב פורט שקדי עגל על מצע מקלות תפוח אדמה ברוטב פורט – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת חורפית. […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון