כבד אווז בטחינה סילאן וקלבדוס עם ריבת חצילים

כבד אווז בטחינה סילאן וקלבדוס עם ריבת חצילים

כבד אווז אוהב שמגישים איתו מרקחות מתקתקות. הפעם הלכנו על ריבת חצילים.

כבד אווז בטחינה סילאן וקלבדוס עם ריבת חצילים

כבד אווז בטחינה סילאן וקלבדוס עם ריבת חצילים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת לא על הלחם לבדו.

כבד אווז בטחינה סילאן וקלבדוס עם ריבת חצילים

כבד אווז בטחינה סילאן וקלבדוס עם ריבת חצילים

סוג המנה מנה ראשונה, מנת פתיחה
סוג המטבח מטבח ארץ ישראלי
תגיות חציל בטחינה, כבד אווז, סילאן
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 3 hours
זמן הכנה כולל 3 hours 20 minutes
מנות 6
קלוריות 404 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

לכבד האווז:

  • 8 פרוסות כבד אווז.
  • חמאה לטיגון.
  • 2 כפות טחינה גולמית.
  • 2 כפות סילאן.
  • 1 כפית קלבדוס.

ריבת החצילים:

  • 1 ק"ג מיני חצילים (לא חצילים למילוי).
  • 1 ק"ג סוכר.
  • 1 מקל קינמון.
  • 1 כפית ציפורן.
  • 1 כפית מוסקט.
  • 1 כוס מיץ לימון.

אופן ההכנה

  1. מכינים את ריבת החצילים. מערבבים את כל המרכיבים בסיר. מביאים לרתיחה ומחלישים את האש. מבשלים כ- 3 שעות.

  2. שמים בקערה את הטחינה הגולמית, סילאן, קלבדוס ומערבבים.

  3. מטגנים במעט חמאה את פרוסות הכבד. דקה על כל צד. מסירים מן האש ומספיגים קלות את החמאה.


Related Posts

כבד אווז וסקלופס על מצע תפוחים פילו ברוטב פטל

כבד אווז וסקלופס על מצע תפוחים פילו ברוטב פטל

מנה שכולה כל טוב, כבד אווז, צדפת סאלופ, תפוחים מקורמלים ודיסקיות בצק פילו פריכות. כבד אווז וסקלופס על מצע תפוחים פילו ברוטב פטל כבד אווז וסקלופס על מצע תפוחים פילו ברוטב פטל – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת אגסים ותפוחים. כבד אווז וסקלופס על מצע […]

מלוואח כבד אווז בתוספת ריבת קרם שום

מלוואח כבד אווז בתוספת ריבת קרם שום

תימני וצרפתי נכנסים למסעדה… נשמע כמו התחלה של בדיחה אבל זו המנה שלנו. כבד אווז בניחוח צרפתי מוגש על מצע של מלאווח תימני. מלאווח כבד אווז בתוספת ריבת קרם שום מלאווח כבד אווז בתוספת ריבת קרם שום – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת בצקים מזרח […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון