טרטר פלסטינאי

טרטר פלסטינאי

למרות שמקורותיו של הטרטר נמצאים באזור אסיה המתכון הצליח להתאקלם באזורנו ולזכות לגרסאות מקומיות בהן משתמשים במרכיבים אזוריים.

טרטר פלסטינאי

טרטר פלסטינאי – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת קצוץ או טחון.

טרטר פלסטינאי

טרטר פלסטינאי

סוג המנה מנה ראשונה
סוג המטבח מטבח פלסטינאי
תגיות טרטר, טרטר פלסטינאי
זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 2 minutes
זמן הכנה כולל 12 minutes
מנות 6
קלוריות 258 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 400 גרם שייטל.
  • חופן זרעי כוסברה.
  • 3 – 4 צנוניות.
  • חופן פיסטוקים קלויים.
  • ½ פלפל צ'ילי ללא זרעים.
  • 1 – 2 פרוסות לימון כבוש.
  • מיץ מחצי לימון.
  • טחינה.
  • בצל ירוק.
  • מלח ים.
  • פלפל שחור.

אופן ההכנה

  1. כותשים במכתש ועלי את הכוסברה והפיסטוקים.

  2. קוצצים את הבשר בקופיץ.

  3. את קוצצים קטן מאוד את שאר המרכיבים ומערבבים את הכל ביחד. מתבלים ומגישים.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *