למרות שמקורותיו של הטרטר נמצאים באזור אסיה המתכון הצליח להתאקלם באזורנו ולזכות לגרסאות מקומיות בהן משתמשים במרכיבים אזוריים.
טרטר פלסטינאי
טרטר פלסטינאי – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת קצוץ או טחון.
טרטר פלסטינאי
טרטר פלסטינאי
  סוג המנה  מנה ראשונה	
  סוג המטבח  מטבח פלסטינאי	
  תגיות  טרטר, טרטר פלסטינאי	
  זמן הכנה 10 minutes
  זמן בישול 2 minutes
  זמן הכנה כולל 12 minutes
  מנות 6 
  קלוריות 258 kcal
  מחבר Gentleman Club
חומרים
- 400 גרם שייטל.
- חופן זרעי כוסברה.
- 3 – 4 צנוניות.
- חופן פיסטוקים קלויים.
- ½ פלפל צ'ילי ללא זרעים.
- 1 – 2 פרוסות לימון כבוש.
- מיץ מחצי לימון.
- טחינה.
- בצל ירוק.
- מלח ים.
- פלפל שחור.
אופן ההכנה
- כותשים במכתש ועלי את הכוסברה והפיסטוקים. 
- קוצצים את הבשר בקופיץ. 
- את קוצצים קטן מאוד את שאר המרכיבים ומערבבים את הכל ביחד. מתבלים ומגישים. 



